Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zapłaciłem IdT 741212866 PayU w Allegro przelew bankowy wyszedł w niedzielę, nie dotarł do sprzedawcy do dzisiaj. Co się dzieje z moimi pieniędzmi dlaczego nie zostały przekazane dla sprzedawcy. W niedzielę kupiłem plandeki. Sprzedawca pieniędzy nie dostał.
To była płatność natychmiastowa PayU (wybrałeś z listy swój bank, przekierowało do twojego banku i po zalogowaniu tylko potwierdziłeś przelew), czy przelew zwykły na konto PayU?
Banki nie realizują przelewów zewnętrznych w weekendy, święta i dni wolne. Do tego jak wybrałeś opcję "płacę przelewem tradycyjnym", to należy wykonać zwykły przelew na podany nr konta, nie może to być przelew natychmiastowy, ekspresowy, ani Sorbnet.
@lisow1 wybrałeś płatność przelewem tradycyjnym, a te mogą być księgowane do 5 dni roboczych, więc płatność może być rozliczona jeszcze dziś. Jeśli po weekendzie sytuacja się nie zmieni, wówczas skontaktuj się proszę ponownie przez ten formularz kontaktowy, ale do zgłoszenia koniecznie dodaj potwierdzenie tego przelewu.
Załączam potwierdzenie przelewu w .jpg Taka sytuacja wystąpiła po raz pierwszy od 23-lat. Proszę o wyjaśnienie gdzie są moje pieniądze, dlaczego nie dotarły do sprzedawcy, kiedy dotrą?
BTW. dlaczego nie można wstawić oryginału przelewu w .pdf ?