anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapłaciłem za przedmiot przez PAYu, ale sprzedający uważa, że nie otrzymał wpłaty

viking362
#1 Nowicjusz

Zapłaciłem za przedmiot przez PAYu, ale sprzedający uważa, że nie otrzymał wpłaty. Z konta pięniądze przez PAYu zostały wzięte, co robić?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@viking362 płatność mogła się nieudać. A jaki masz status w zakładce moje zakupy? Nieudana płatność wraca do 3 dni roboczych.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Normalnie wchodzisz w zakupy i patrzysz jaki jest status transakcji. OPŁACONE - to wyjaśniasz, ze ma ją tu i może sobie wypłacić, szczególnie Ci z lokalnego często nie wiedzą Środki i historia operacji - Allegro   Jak nie zrozumie to dyskusja.

Jeśli zaś status jest W TOKU lub NIEOPŁACONE to niestety ma rację. I bez ponowienia płatności zakupów nie będzie. A ta poprzednia powinna w ciągu kilku dni wrócić. Gdyby nie to wtedy wrzeszczysz na Allegro. Sprzedawca na płatności wpływu nie ma. Doszła lub nie, nic więcej nie widzi.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@viking362 jeżeli masz na myśli płatność z dzisiaj, to nie jest ona jeszcze zakończona. Wybrałeś przelew tradycyjny, który może być księgowany dłużej.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów