Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Widzę że mój wczorajszy wątek został usunięty, przestańcie usuwać wątki , dlaczego nie chcecie żeby użytkownicy znali prawdę ,składam na was skargę na usuwanie wątków bezpodstawnie ,
@Agent555 a wiesz, że nie można nazywać kogoś oszustem do póki się niema prawomocnego wyroku.
Po pierwsze nie nazwałem ich oszustem w linku do artykułu wszystko było
no dobra napisałeś, że oszukuje
Szczerze nie sprawdzałem jeszcze czy opcja paczkomatu inpost jest widoczna bez zalogowania a podczas zakupu znika czy jest tylko na końcu listy.
@Agent555 założyłeś wątek o tytule "Allegro oszukuje" - łamie on kilka punktów naszego regulaminu, jest to nieprawda, jest obraźliwe oraz nie wnosi nic do sprawy. Jesteś użytkownikiem forum nie od wczoraj, znasz regulamin, nie powinieneś więc być zdziwiony, że został on usunięty.
Niczego nie ukrywamy, jeżeli chcesz wyrazić swoją opinię na temat podlinkowanego artykułu to tutaj jest wątek na ten temat,
A jeżeli chcesz zgłosić swoje uwagi/reklamację co do działań moderatorskich, możesz to zrobić wyłącznie przez wiadomość na adres spolecznosc@allegro.com.
@Syrena_zT Nie da się ukryć ,że dano Wam moc zmiany tytułu , było to zrobić lub wymoderować słowo jak to praktykujecie ,a nie usuwać cały wątek .
@Agent555 dawaj link to tej strony ,z pierwotnym opisem / bez oszustów /...obadamy
@mdrogeria dano, dano także moc usuwania wątków, które są niezgodne z regulaminem, nic nie wnoszą i dublują temat innego wątku. Wyżej podlinkowałam wątek główny dla tego tematu, znajdziesz w nim linki do stron zewnętrznych gdzie była/jest ta sprawa omawiana/wspomniana.
To jest ten inpost czy go nie ma czy tylko ludziom się nie chce szukać
ps. @Syrena_zT dano też możliwość przenoszenia/łączenia wątków
U jednych jest, u innych nie ma. A raz nawet miałam, ze jak weszłam był, zmieniłam na chwilę na inną wysyłkę, rozmyśliłam się i chciałam jednak inpost to już nie było opcji. Czyli był i zniknął w 10 sekund...
@AnnaG-Antyki a to może faktycznie zaczęli już sugerują opcje dostawy do automatów jak to ma miejsce przy kurierach.
@Client:44052296 jeżeli sprzedający udostępnia tę metodę dostawy to klient może ją wybrać w formularzu dostawy i płatności. Dostawa paczkomaty InPost jest dostępna na naszej platformie, nie została usunięta.
Znowu inny artykuł się pojawił w necie
@Client:44052296 napisał(a):
To jest ten inpost czy go nie ma czy tylko ludziom się nie chce szukać
ps. @Syrena_zT dano też możliwość przenoszenia/łączenia wątków
Jest tylko trzeba zmienić punkt w apce lub zobaczy mapę, zmienić filtr itp. na kompcie, sprytnie ukryli co by na wierzchu było One Allegro 😄
aha czyli to tylko subiektywna ocena użytkowników, że czuja się oszukani bo czego oczy nie widzą tego nie ma 😆
@Syrena_zT zwykle kontrowersyjny tytuł jest zmieniany często na oderwany od rzeczywistości , ale to można przełknąć lub ,,brzydkie słowo jest moderowane , wątki są usuwane jak krnąbrny użytkownik otworzy niewygodny temat .
@mdrogeria to jest ten link, ciekawe czy pozwą tę stronę 🤔 https://www.telepolis.pl/tech/aplikacje/inpost-allegro-zarzuty-nieuczciwa-konkurencja
@KOGIEL_T pewnie nie bo szanse żadne , najprędzej usuną link
@KOGIEL_T Temat z głównej strony wp, Allegro gratulacje:
A komentarze pod artykułem jeszcze ciekawsze i jednoznaczne 🙂
@drekenzes ale w tym artykule nie są nazywani oszustami😉
Jej przecież umiecie zmieniać tytuły. trzeba był poprawić na "Allegro wprowadza w błąd".