anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usuwane wątki przez moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   

Widzę że mój wczorajszy wątek został usunięty, przestańcie usuwać wątki , dlaczego nie chcecie żeby użytkownicy znali prawdę ,składam na was skargę na usuwanie wątków bezpodstawnie , 

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Agent555 a wiesz, że nie można nazywać kogoś oszustem do póki się niema prawomocnego wyroku.

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

Po pierwsze nie nazwałem ich oszustem w linku do artykułu wszystko było 

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

no dobra napisałeś, że oszukuje

Szczerze nie sprawdzałem jeszcze czy opcja paczkomatu inpost jest widoczna bez zalogowania a podczas zakupu znika czy jest tylko na końcu listy.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 założyłeś wątek o tytule "Allegro oszukuje" - łamie on kilka punktów naszego regulaminu, jest to nieprawda, jest obraźliwe oraz nie wnosi nic do sprawy. Jesteś użytkownikiem forum nie od wczoraj, znasz regulamin, nie powinieneś więc być zdziwiony, że został on usunięty. 

Niczego nie ukrywamy, jeżeli chcesz wyrazić swoją opinię na temat podlinkowanego artykułu to tutaj jest wątek na ten temat,
A jeżeli chcesz zgłosić swoje uwagi/reklamację co do działań moderatorskich, możesz to zrobić wyłącznie przez wiadomość na adres spolecznosc@allegro.com.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT Nie da się ukryć ,że dano Wam moc zmiany tytułu , było to zrobić lub wymoderować słowo jak to praktykujecie ,a nie usuwać cały wątek .

@Agent555 dawaj link to tej strony  ,z pierwotnym opisem / bez oszustów /...obadamy

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria dano, dano także moc usuwania wątków, które są niezgodne z regulaminem, nic nie wnoszą i dublują temat innego wątku. Wyżej podlinkowałam wątek główny dla tego tematu, znajdziesz w nim linki do stron zewnętrznych gdzie była/jest ta sprawa omawiana/wspomniana. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To jest ten inpost czy go nie ma czy tylko ludziom się nie chce szukać

ps. @Syrena_zT  dano też możliwość przenoszenia/łączenia wątków 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

U jednych jest, u innych nie ma. A raz nawet miałam, ze jak weszłam był, zmieniłam na chwilę na inną wysyłkę, rozmyśliłam się i chciałam jednak inpost to już nie było opcji. Czyli był i zniknął w 10 sekund...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki a to może faktycznie zaczęli już sugerują opcje dostawy do automatów jak to ma miejsce przy kurierach.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:44052296 jeżeli sprzedający udostępnia tę metodę dostawy to klient może ją wybrać w formularzu dostawy i płatności. Dostawa paczkomaty InPost jest dostępna na naszej platformie, nie została usunięta. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:44052296  napisał(a):

To jest ten inpost czy go nie ma czy tylko ludziom się nie chce szukać

ps. @Syrena_zT  dano też możliwość przenoszenia/łączenia wątków 

Jest tylko trzeba zmienić punkt w apce lub zobaczy mapę, zmienić filtr itp. na kompcie, sprytnie ukryli co by na wierzchu było One Allegro 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

aha czyli to tylko subiektywna ocena użytkowników, że czuja się oszukani bo czego oczy nie widzą tego nie ma 😆

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT zwykle kontrowersyjny tytuł jest zmieniany często na oderwany od rzeczywistości , ale to można przełknąć lub ,,brzydkie słowo jest moderowane , wątki są usuwane jak krnąbrny użytkownik otworzy niewygodny temat .

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@mdrogeria   to jest ten link, ciekawe czy pozwą  tę stronę 🤔 https://www.telepolis.pl/tech/aplikacje/inpost-allegro-zarzuty-nieuczciwa-konkurencja

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T pewnie nie bo szanse żadne , najprędzej usuną link

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz

@KOGIEL_T Temat z głównej strony wp, Allegro gratulacje:

https://finanse.wp.pl/klienci-wsciekli-na-zmiany-dostaw-w-allegro-mamy-komentarz-firmy-7164386577447...

A komentarze pod artykułem jeszcze ciekawsze i jednoznaczne 🙂

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@drekenzes  ale w tym artykule nie są nazywani oszustami😉

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jej przecież umiecie zmieniać tytuły. trzeba był poprawić na "Allegro wprowadza w błąd". 

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów