anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapłaciłem za przedmiot przez PAYu, ale sprzedający uważa, że nie otrzymał wpłaty

viking362
#1 Nowicjusz

Zapłaciłem za przedmiot przez PAYu, ale sprzedający uważa, że nie otrzymał wpłaty. Z konta pięniądze przez PAYu zostały wzięte, co robić?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@viking362 płatność mogła się nieudać. A jaki masz status w zakładce moje zakupy? Nieudana płatność wraca do 3 dni roboczych.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Normalnie wchodzisz w zakupy i patrzysz jaki jest status transakcji. OPŁACONE - to wyjaśniasz, ze ma ją tu i może sobie wypłacić, szczególnie Ci z lokalnego często nie wiedzą Środki i historia operacji - Allegro   Jak nie zrozumie to dyskusja.

Jeśli zaś status jest W TOKU lub NIEOPŁACONE to niestety ma rację. I bez ponowienia płatności zakupów nie będzie. A ta poprzednia powinna w ciągu kilku dni wrócić. Gdyby nie to wtedy wrzeszczysz na Allegro. Sprzedawca na płatności wpływu nie ma. Doszła lub nie, nic więcej nie widzi.

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@viking362 jeżeli masz na myśli płatność z dzisiaj, to nie jest ona jeszcze zakończona. Wybrałeś przelew tradycyjny, który może być księgowany dłużej.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów