anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zapłata za kupiony towar

danawa57
#8 Zapaleniec#

W jaki sposób mam zapłacić za kilka sztuk towaru z licytacji? Do zapłaty pokazuje mi się tylko 1 sztuka a przez dopłatę tylko 30 zł. Problem zgłaszałam już kilka razy i cisza!!!!

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Knowhere
#21 Demiurg#

@danawa57 W ofercie, przed wrzuceniem do koszyka, nie możesz wybrać tylu sztuk, ile Ci trzeba?

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

grubcio2987
#11 Animator#

Jeżeli u jednego sprzedającego to już z nim się musisz dogadać jak to jedną paczką wysłać o ile jest możliwość.

oznacz moderatorów

danawa57
#8 Zapaleniec#

Dzięki za odpowiedź. Dla mnie to jest chore, że nie mogę normalnie zapłacić za kilka sztuk przez PayU(niedawno tak było) i nie mogę wybrać sposobu dostawy. Chodzi o licytację a nie o dodawanie do koszyka, czy kup teraz.

oznacz moderatorów

danawa57
#8 Zapaleniec#

Nie, to była licytacja 4 sztuk.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@danawa57 W zakładce Kupione zaznacz oferty, które chcesz opłacić i następnie kliknij w opcję "Zapłać" (pojawi się na zielonym pasku u dołu strony).

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

danawa57
#8 Zapaleniec#

Bardzo dziękuję za pomoc. Już za pośrednictwem konsultanta Allegro problem udało się rozwiązać (dosłownie przed chwilą). Ja to robiłam, jak dawniej, wybierając dokończ transakcję, a nie zwróciłam uwagi na pasek na dole ZAPŁAĆ.

Dzięki. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@danawa57 Więc były to 4 oferty typu "licytacja", po jednej sztuce w każdej (bo w ofercie w formie licytacji nie można wystawić więcej jak jednej sztuki/kompletu/pary, jak w przypadku ofert "kup teraz")?

oznacz moderatorów

danawa57
#8 Zapaleniec#

To nie o to chodziło 🙂 Chodziło o zapłatę za 4 sztuki wylicytowane od jednego sprzedawcy. Już problem rozwiązany.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@danawa57 Wiem o co chodziło. Ale to były 4 oddzielne aukcje, jak mniemam?

oznacz moderatorów

danawa57
#8 Zapaleniec#

Tak, 4 oddzielne aukcje. Dzięki za zainteresowanie ale już problem rozwiązany jest przez konsultanta Allegro. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@danawa57 Tak też od początku myślałem, że to były 4 oddzielne aukcje, ale trochę chaotycznie opisałaś to w pierwszym poście😏

oznacz moderatorów