Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostaje jakieś dziwne propozycje aby współpracować z jakąś firma i dodawać produkty z allegro do ulubionych a oni mają za to płacić? Co to za historia? Ktoś ma wiedzę na ten temat? To nie kant ? No i jeszcze chcą żeby kontakt był przez ,,telegram,,
Witam właśnie sama nie wiem czy w to wchodzić mogłabym prosić o więcej szczerych informacji Pana lub kogoś z czytających ?
przeczytaj ten wątek od początku i podejmij decyzję czy chcesz zostać słupem i prać pieniądze pochodzące z oszustw czy może jednak nie warto w to wchodzić.
Jak będziesz miała szczęście, to bekniesz za pranie brudnych pieniędzy (tu masz szansę na zawiasy). Natomiast jeśli okaże się, że środki trafiały na konta grup terrorystycznych lub z nich pochodziły, to możesz odpowiadać za wsparcie grup terrorystycznych. Za to grozi w zależności od kwalifikacji od 8 lat, od 15 lat lub od 25 lat pozbawienia wolności. We wszystkich opcjach górna granica kary to dożywocie. Taka sama kara grozi jeżeli kasa pochodziłaby od obcego państwa.
Weszłaś w to?
..
Mam pytanie, bo na WhatsApp, napisał do mnie nr tel +48 726... Logo Allegro i zaproponowano mi zarabianie na dodawaniu produktów do ulubionych. Próbowałam zadzwonić na ten nr tel., ale nikt nie odbierał. Moje pytanie czy ten nr należy do Allegro, czy do oszusta?
@Client:105298248 Serio uważasz, że taka firma jak Allegro szuka pracowników którzy będą dodawać produkty do ulubionych na whatsapp? 😉
@Client:101071744 przeczytaj cały wątek , do którego się podpiąłeś ...dowiesz się .
Ja dziś spróbowałam, potem na telegram wysłali mi link do polubienia produktu i przesłali mi 20 zł na konto.
@angellmisiu Świetnie. Zrobiłaś właśnie pierwszy krok do zostania słupem.
@angellmisiu zrobiłaś to z ciekawości czy czystej głupoty?
@Client:136881392 napisał(a):
Tak to prawda dają kasę ja w to weszłam odrazu za zadania płacą na konto w ciągu 5 min
@Client:136881392 Od razu stałaś się słupem, czym się chwalisz? Że nie potrafisz czytać czy zrozumieć filmów na youtube jak ten proceder działa?
A teraz widzę, że masz nowe konto na allegro 😉 Robisz rekrutację czy autorka tego procederu?
Czy to byla pani sara i zayed
tak
@Client:125388934 możesz proszę doprecyzować, co masz na myśli? W czym mogę pomóc? 😊
@Client:125388934 pojawił się jakiś problem z zamówieniem? Co dokładnie się stało?
Nie nic a moge podjąć taka prace
@Client:125388934 Jaką pracę? Dodawanie produktów do ulubionych? 😂
Daruj sobie, chyba że chcesz brać udział w praniu pieniędzy i zostać słupem to śmiało.