anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zarabianie na dodawaniu produktow do ulubionych

Client:101071744
#9 Pomysłodawca

Dostaje jakieś dziwne propozycje aby współpracować z jakąś firma i dodawać produkty z allegro do ulubionych a oni mają za to płacić? Co to za historia? Ktoś ma wiedzę na ten temat? To nie kant ? No i jeszcze chcą żeby kontakt był przez ,,telegram,,

oznacz moderatorów
42 ODPOWIEDZI 42

Client:113729026
#2 Obserwator

Witam właśnie sama nie wiem czy w to wchodzić mogłabym prosić o więcej szczerych informacji Pana lub kogoś z czytających ?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:113729026 🙉

przeczytaj ten wątek od początku i podejmij decyzję czy chcesz zostać słupem i prać pieniądze pochodzące z oszustw czy może jednak nie warto w to wchodzić. 

oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@Client:113729026

Jak będziesz miała szczęście, to bekniesz za pranie brudnych pieniędzy (tu masz szansę na zawiasy). Natomiast jeśli okaże się, że środki trafiały na konta grup terrorystycznych lub z nich pochodziły, to możesz odpowiadać za wsparcie grup terrorystycznych. Za to grozi w zależności od kwalifikacji od 8 lat, od 15 lat lub od 25 lat pozbawienia wolności. We wszystkich opcjach górna granica kary to dożywocie. Taka sama kara grozi jeżeli kasa pochodziłaby od obcego państwa. 

oznacz moderatorów

Client:109758016
#2 Obserwator

Weszłaś w to?

oznacz moderatorów

Client:137155061
#2 Obserwator

..

oznacz moderatorów

Client:105298248
#7 Wielbiciel

Mam pytanie, bo na WhatsApp, napisał do mnie nr tel +48 726... Logo Allegro i zaproponowano mi zarabianie na dodawaniu produktów do ulubionych. Próbowałam zadzwonić na ten nr tel., ale nikt nie odbierał. Moje pytanie czy ten nr należy do Allegro, czy do oszusta?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:105298248 Serio uważasz, że taka firma jak Allegro szuka pracowników którzy będą dodawać produkty do ulubionych na whatsapp? 😉

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:101071744 przeczytaj cały wątek , do którego się podpiąłeś ...dowiesz się .

oznacz moderatorów

angellmisiu
#2 Obserwator

Ja dziś spróbowałam, potem na telegram wysłali mi link do polubienia produktu i przesłali mi 20 zł na konto. 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@angellmisiu Świetnie. Zrobiłaś właśnie pierwszy krok do zostania słupem.

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz

@angellmisiu zrobiłaś to z ciekawości czy czystej głupoty?

vonNogay
#17 Koryfeusz
oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz

@Client:136881392  napisał(a):

Tak to prawda dają kasę ja w to weszłam odrazu za zadania płacą na konto w ciągu 5 min

@Client:136881392 Od razu stałaś się słupem, czym się chwalisz? Że nie potrafisz czytać czy zrozumieć filmów na youtube jak ten proceder działa?

A teraz widzę, że masz nowe konto na allegro 😉 Robisz rekrutację czy autorka tego procederu?

Client:125388934
#7 Wielbiciel

Czy to byla pani sara i zayed

oznacz moderatorów

misiaczekmr
#10 Popularyzator

tak

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:125388934 możesz proszę doprecyzować, co masz na myśli? W czym mogę pomóc? 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel
  • Parafia oszustów z którymi mialem przyjemnosc na allegro tez dziwne transakcję na konta jakieś dziwne 
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:125388934 pojawił się jakiś problem z zamówieniem? Co dokładnie się stało? 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Nie nic a moge podjąć taka prace

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:125388934 Jaką pracę? Dodawanie produktów do ulubionych? 😂
Daruj sobie, chyba że chcesz brać udział w praniu pieniędzy i zostać słupem to śmiało.

oznacz moderatorów