Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie, może proste i trochę głupie, ale.. czy jeśli w ofercie znajdują się zdjęcia przedmiotu z kartą gwarancyjną, opakowaniem, torbą do niego, ale nic nie ma o tych rzeczach w treści oferty (nie jest też napisane, że zdjęcia są poglądowe) to czy w takiej sytuacji jako oferta liczony jest tekst oferty oraz zdjęcia czy tylko jej tekst?
@KnowhereWiem, wiem. Dlatego chciałem się dowiedzieć czy zdjęcia traktować jako ofertę, czy tylko sam opis, bo nie byłem pewien czy zdjęcia nie są traktowane tylko poglądowo.
Pracownik Allegro poinformował Cię w Dyskusji, że sprzedawca ma blokadę wystawiania ofert? Jeśli tak, to upominaj się co kilka dni w Dyskusji o brakujące elementy i nie zamykaj jej. Sprzedawca w końcu się odezwie.
@patryk_pawlak sprzedający ma 25 pozytywnych komentarzy i tylko 1 negatyw, ale może dla Ciebie będzie istotny. 🙂
@Kaliope_Brzeg jak ktoś poprosi o paragon, to pewnie wyślesz i nie będziesz robiła trudności. 🙂
@konto zamknięteten negatyw to akurat ode mnie 😅
@patryk_pawlak czyli jednak ma to dla Ciebie znaczenie 😁
@patryk_pawlak No i sprzedawca się obraził 🤣
@WREDZIA-W1 Faktycznie, nawet usunął już aukcję z zegarkiem, a jeszcze chwilę temu mogłem go kupić 😄
Dzięki wszystkim za pomoc w tej sprawie. Mam jeszcze drobne pytanie co do samego POK, z jakiego punktu myślicie żeby to zgłaszać: "niekompletność zamówienia" czy raczej "zamówienie niezgodne z opisem"?