23.grudnia.2025 wysłałem wyjaśnienie dot zawieszenia konta do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. prosze o kontakt
@Kamil95_PL dział bezpieczeństwa odpowiada wg. kolejności wpłynięcia zapytań. Powielanie wiadomości może spowodować przedłużenie wyjaśnienia zdarzenia.
Niektórzy czekają po kilka tygodni na odblokowanie 😐
@Kamil95_PL widzę, że prowadzisz z nami korespondencję w kilku zgłoszeniach. Ostatnią odpowiedź od nas otrzymałeś 28.12 w zgłoszeniu o numerze 57771251 - zamiast odpowiedzieć na tą wiadomość, to 29.12 utworzyłeś nowe zgłoszenie.
Proszę Cię o cierpliwość oraz zachowanie ciągłości w korespondencji, używając opcji odpowiedz na nasze wiadomości - to pomoże w wyjaśnieniu sprawy, ponieważ cała historia sprawy będzie w jednym miejscu. Przyśpieszy to też rozwiązanie sprawy, każde nowe zgłoszenie trafia do kolejki.
Czas oczekiwania na odpowiedź, może być teraz trochę wydłużony ze względu na przerwę świąteczną i noworoczną, które były.
czyli mam odpowiedzieć bezpośrednio na email który dostałem bo nie widziałem tam żadnego odnośnika do kontaktu strony allegro?
@Kamil95_PL tak najlepiej korzystać z opcji "odpowiedz" na naszą wiadomość. 😊