Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zamówiłam pas podrynnowy, na allegro policzone wszystko dobrze ale wczoraj dostałam wiadomość od przewoźnika i kwota pobrania jest x2. Co z tym zrobić ? Kontaktowałam się że sprzedawcą ale on też nie wiem co w tej sytuacji zrobić. Paczka już jedzie.
Albo płacisz albo nie odbierasz innego wyjścia nie ma.
@monika92174 nie wiem czy jest taka możliwość w wysyłkach allegro ale niech sprzedawca skontaktuje się z przewoźnikiem i poprosi o zmianę kwoty pobrania (tylko, że opcja dodatkowo płatna).
@monika92174 u nas w systemie kwota jest prawidłowo - 893,98 zł, dlatego konieczny będzie kontakt z przewoźnikiem, aby wyjaśnić skąd ta pomyłka.
Tak , ja widzę że kwota jest prawidlowa ale w wiadomości od dpd kwota jest podwojona. Sprzedawca kontaktowal się z przewoźnikiem i powiedziano mi że powinnam to załatwić przez allegro .
@monika92174 przykro mi, ale my nie jesteśmy w stanie tego zmienić. Sprawdziłam w systemie, że odmówiłaś przyjęcia przesyłki, więc teraz sprzedający może ją ponownie nadać, tym razem wpisując odpowiednio podzielone kwoty przy obu przesyłkach.
@monika92174 a czy przypadkiem nie idzie to w dwóch paczkach ?
Są dwa numery przesyłek ale mimo wszystko nie powinno być tyle do zapłaty.
@monika92174 to błąd sprzedawcy bo na każdej paczce wpisał całkowitą kwotę pobrania , a powinien 1/2 lub wysłać jako ,,wielopaczkowość ,,
@mdrogeria dlatego pytałem, już było że WzA sprzedawca do dwóch paczek pisze to samo pobranie i się sumuje 😞
@monika92174 poinformuj sprzedawcę, nie wiem czy można to zmienić w systemie przy doręczeniu a jak nie to odmów odbioru i niech sprzedawca wyśle ponownie 😞