anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zgłosiłem reklamację w "szczegółach zakupu". Ale nie ma po niej śladu. Gdzie jej szukać?

MAMY ROZWIĄZANIE!
zbi70
#8 Zapaleniec

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

w dyskusjach powinna być

oznacz moderatorów
zbi70
#8 Zapaleniec

Niestety tam nie ma mojej reklamacji. Kamień w wodę...

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@zbi70 Proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
zbi70
#8 Zapaleniec

Reklamowałem część zamówionego towaru, którego nie otrzymałem (opakowanie produktu okazało się puste). Nr zamówienia: 6fb8dd60-e733-11f0-b558-79c92d00b065

oznacz moderatorów
w_kiwi

@zbi70 Do tego zamówienia nie została złożona reklamacja. Skorzystaj ponownie z opcji zgłoszenia problemu z zakupem w szczegółach zamówienia. W ostatnim kroku powinieneś zostać przekierowany do dyskusji ze sprzedawcą. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
zbi70
#8 Zapaleniec

Bardzo dziękuję za pomoc. Coś poszło nie tak. Spróbuję jeszcze raz zgłosić reklamację.

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@zbi70 w szczegółach zakupu jest przejście do dyskusji/reklamacji 

oznacz moderatorów
zbi70
#8 Zapaleniec

W szczegółach zakupu zgłosiłem reklamację. Ale tam nie ma żadnych widocznych opcji przejścia do zgłoszonej reklamacji.

oznacz moderatorów
Agent555
#20 Guru ⭐⭐

Czat reklamacyjny , tam to jest 

oznacz moderatorów
zbi70
#8 Zapaleniec

Nie mam dostępu do żadnego czatu, wygląda to tak, jakby reklamacja z jakiegoś powodu nie została wysłana. Dołączyłem do reklamacji zdjęcie z komórki 3,4 MB, może Allegro ma problem z akceptacją plików? W każdym razie nie było żadnego powiadomienia o niepowodzeniu.

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#17 Koryfeusz

Jeśli to jest reklamacja bez dyskusji to jest w centrum wiadomości. Też jakiś czas temu składałam reklamację i tak to teraz wygląda. Musisz po prostu wejść w centrum wiadomości żeby mieć podgląd reklamacji. 

oznacz moderatorów
zbi70
#8 Zapaleniec

Dziękuję za odpowiedź, ale wszystko wskazuje na to, że reklamacja z jakiegoś powodu nie została wysłana. W wiadomościach nie ma śladu o reklamacji.

oznacz moderatorów
_HolaOla_

@zbi70 teraz się udało i poprawnie złożyłeś reklamację, wiec poczekaj na odpowiedź sprzedawcy. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów