w dyskusjach powinna być
Niestety tam nie ma mojej reklamacji. Kamień w wodę...
@zbi70 Proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi.
Reklamowałem część zamówionego towaru, którego nie otrzymałem (opakowanie produktu okazało się puste). Nr zamówienia: 6fb8dd60-e733-11f0-b558-79c92d00b065
@zbi70 Do tego zamówienia nie została złożona reklamacja. Skorzystaj ponownie z opcji zgłoszenia problemu z zakupem w szczegółach zamówienia. W ostatnim kroku powinieneś zostać przekierowany do dyskusji ze sprzedawcą.
Bardzo dziękuję za pomoc. Coś poszło nie tak. Spróbuję jeszcze raz zgłosić reklamację.
@zbi70 w szczegółach zakupu jest przejście do dyskusji/reklamacji
W szczegółach zakupu zgłosiłem reklamację. Ale tam nie ma żadnych widocznych opcji przejścia do zgłoszonej reklamacji.
Czat reklamacyjny , tam to jest
Nie mam dostępu do żadnego czatu, wygląda to tak, jakby reklamacja z jakiegoś powodu nie została wysłana. Dołączyłem do reklamacji zdjęcie z komórki 3,4 MB, może Allegro ma problem z akceptacją plików? W każdym razie nie było żadnego powiadomienia o niepowodzeniu.
Jeśli to jest reklamacja bez dyskusji to jest w centrum wiadomości. Też jakiś czas temu składałam reklamację i tak to teraz wygląda. Musisz po prostu wejść w centrum wiadomości żeby mieć podgląd reklamacji.
Dziękuję za odpowiedź, ale wszystko wskazuje na to, że reklamacja z jakiegoś powodu nie została wysłana. W wiadomościach nie ma śladu o reklamacji.
@zbi70 teraz się udało i poprawnie złożyłeś reklamację, wiec poczekaj na odpowiedź sprzedawcy.