Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tydzień temu postawiliście koło mojego domu zielony paczkomat. Cieszyłem się że mam 5 metrów do paczkomatu. Jest od tygodnia aktywny ale na serwisie Allegro, na mapce, w opcji dostawy One Box nie można go wybrać. Jakby nie istniał w systemie. Mam sobie zdjęcie zrobić z tym paczkomatem? Po co go postawiliście jak nie można nic zamówić do tego paczkomatu.
Bydgoszcz, Chodkiewicza
Zielony Paczkomat jest zapewne w fazie testów. Muszą się dowiedzieć że później nie będzie dział, prawidłowo. Jak sama nazwa mówi jest Zielony czyli nie potrafi prawidłowo dostarczać paczek.
Daj sobie spokój, poczytaj ile kłopotów z nimi mają klienci - zamawiaj przez prawdziwe paczkomaty.
@neo-matias Zapytałbym tu i wszystko jasne: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=168e8ce8-5801-4cf6-bfe1-f535c1243cef
Pytałem w dziale pomocy dwa razy i dwa razy nie wystosowali żadnej odpowiedzi. Szanuje się klienta.
@neo-matias Przepraszam, że nie dostałeś odpowiedzi na swoją wiadomość. Zielone automaty uruchamiamy stopniowo. Jeśli maszyna jest aktywna, niebawem pojawi się na mapce, ale musisz jeszcze cierpliwie poczekać kilka dni.