anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana oceny zakupionego produktu - raz mogę , innym razem nie

MAMY ROZWIĄZANIE!
slawek03
#8 Zapaleniec#

Witam serdecznie. 

Nie potrafię zrozumieć dlaczego w niektórych zakupach mogę zmienić wystawioną ocenę produktu ( nie sprzedającego! ) Proszę o wyjaśnienie.

Pozdrawiam

slawek03

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

@slawek03  może wykorzystałeś ilość zmian? Zmienić daną ocenę można tylko raz.

oznacz moderatorów
slawek03
#8 Zapaleniec#

Nigdy nie korzystałem z tej opcji.

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@slawek03 pierwsze słyszę, że ocenę produktu można zmienić. Kiedyś tylko można było usunąć i to też oo interwencji allegro.

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg#

@slawek03  , @Client:44052296 

Można.

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/od-dzi%C5%9B-mo%C5%BCecie-edytowa%C4%87-o...

Sprawdź czy to nie jest tak że możesz zmienić opinię ale do transakcji po 17 lutym.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@slawek03 wskaż proszę do jakich zamówień nie możesz edytować opinii.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
slawek03
#8 Zapaleniec#

Przykładowo:

1. zakup z 7.12.2024 oferta 16552736177 - nie mogę zmienić opini i oceny produktu

2. zakup z 10.12.2024 oferta 16833103560 - mogę zmienić opinię i ocenę produktu

3. zakup z 28.02. 2025 oferta 16616267117 - nie mogę zmienić opini i oceny produktu.

Żeby nikt nie myślał iż mam ochotę zmieniać wszystkie oceny produktu, chodzi mi o tą pierwszą a reszta tylko dla przykładu.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Dziękuję za przykłady, @slawek03. Jaki dokładnie problem pojawia się przy próbie edycji oceny? Pojawia się jakiś komunikat błędu, czy nie widzisz w ogóle przycisku [edytuj opinię] przy wskazanych produktach?  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
slawek03
#8 Zapaleniec#

Przepraszam za zamieszanie, chciałem zmieniać oceny poprzez panel "moich zakupów" i trochę mi to namieszało, bo tu można zmieniać tylko niektórych produktów. 

Faktycznie poprzez panel "oceń zakupy" można edytować oceny zakupów nawet z przed lat (!)

Dziękuję za podpowiedź @serwis-texas

Pozdrawiam

oznacz moderatorów