Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie.
Nie potrafię zrozumieć dlaczego w niektórych zakupach mogę zmienić wystawioną ocenę produktu ( nie sprzedającego! ) Proszę o wyjaśnienie.
Pozdrawiam
slawek03
@slawek03 może wykorzystałeś ilość zmian? Zmienić daną ocenę można tylko raz.
Nigdy nie korzystałem z tej opcji.
@slawek03 pierwsze słyszę, że ocenę produktu można zmienić. Kiedyś tylko można było usunąć i to też oo interwencji allegro.
Można.
Sprawdź czy to nie jest tak że możesz zmienić opinię ale do transakcji po 17 lutym.
@slawek03 wskaż proszę do jakich zamówień nie możesz edytować opinii.
Przykładowo:
1. zakup z 7.12.2024 oferta 16552736177 - nie mogę zmienić opini i oceny produktu
2. zakup z 10.12.2024 oferta 16833103560 - mogę zmienić opinię i ocenę produktu
3. zakup z 28.02. 2025 oferta 16616267117 - nie mogę zmienić opini i oceny produktu.
Żeby nikt nie myślał iż mam ochotę zmieniać wszystkie oceny produktu, chodzi mi o tą pierwszą a reszta tylko dla przykładu.
Pozdrawiam
Dziękuję za przykłady, @slawek03. Jaki dokładnie problem pojawia się przy próbie edycji oceny? Pojawia się jakiś komunikat błędu, czy nie widzisz w ogóle przycisku [edytuj opinię] przy wskazanych produktach?
Przepraszam za zamieszanie, chciałem zmieniać oceny poprzez panel "moich zakupów" i trochę mi to namieszało, bo tu można zmieniać tylko niektórych produktów.
Faktycznie poprzez panel "oceń zakupy" można edytować oceny zakupów nawet z przed lat (!)
Dziękuję za podpowiedź @serwis-texas
Pozdrawiam