Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy możliwa jest zmiana parametrów wysyłki przedmiotu po zakończonej licytacji?
Konkretnie chodzi mi o to czy sprzedawca może zmienić liczbę przedmiotów w paczce i wysokość opłaty za kolejny przedmiot.
Przy próbie wpłaty za wiele przedmiotów zostałem niemile zakoczony naliczonym kosztem wysyłki. Jeden w przedmiotów nie ma zgofnych parametrów: liczba przedmiotów w paczce oraz wysokość opłaty za kolejny przedmiot, a jestem prawie pewny, że w momencie licytacji to sprawdziłem w wówczas te parametry zgadzały się. Oczywiście pamięć jest zawodna, dlatego chcę wiedzieć, czy taka operacja jest możliwa. Jeżeli to jest możliwe, to czy istniej możliwość uzyskania informacji od Allegro czy taka opercja miała miejsce.
Jakiś czas temu wysłałem propozycję do Allegro, żeby wprowdzić dodatkowy filtr: liczba przedmiotów w paczce. Podziękowali za propozycję, ale widzę, że nic w tym temacie nie dzieje się.
Licytacja dotyczy konkretnego przedmiotu a laczenie zakupów jedną przesyłkę jest możliwe na zwykłym a na Alelgro Lokalne tylko w porozumieniu ze sprzedajacyym
Cześć, @swawekz. Sprzedający nie może zmienić liczby przypisanych sztuk w przesyłce już po zakupie - mógł to zrobić przed transakcją, jednak po złożeniu zamówienia nie ma takiej opcji.
Dziękuję za odpowiedź.