Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziś zaktualizowalam aplikacje i zniknęły moje zakupy, smart i allegro pay. Zaczytały się stare moje dane. Widoczne zakupy sprzed 2 lat. Czy ktoś wie o co chodzi?
@regul0 a ile masz kont na allegro? Jaki typ konta prywatne czy firmowe?
Okazało się że są 3, wszystkie prywatne. Korzyztam tylki z jednego. Ale sprawdziłam - na żadym pozistałym nie ma smarta, allegro pay ani moich zakupów.
@regul0 Czy jesteś pewien, że teraz jesteś w aplikacji zalogowany na konto
regul0?
Tak
@regul0 Na koncie, z którego piszesz, ostatni zakup widzę z sierpnia 2023 roku. Może więc w ogóle nie chodzi o to konto. Sprawdź ponownie np. wśród powiadomień na skrzynce pocztowej z jakiego konta ostatnio robiłeś zakupy na Allegro.
Na żadnym z kont nie mam zakupów. Pisałam że po aktualuzacji wszystko się wykasowało. Proszę w takim razie o podanie jaką kwotę mam do spłaty w allegro pay i gdzie to wpłacić - spłacę, zamknę kinta i po sprawie. Bo widzę że nie dogadam się. Albo proszę o przywrócenie piprzedniej wersji allegro
@regul0 umowy kredytowe w allegro pay powinny być na emailu
Ale nie mam. Umowa była zawierana ponadrok temu. Być może weszło w spam i została usunięta. Powiadomienia z allegro dostawałam tylko z aplikacji i smsem.
@regul0 W kwestii Allegro Pay, skontaktuj się z nami proszę za pośrednictwem tego formularza.
@regul0 masz trzy konta na Allegro, najprawdopodobniej zalogowałaś się w aplikacji na jedno z tych starszych, a nie na to, z którego piszesz.
Korzystam tylko z tego konta - ale sprawdziłam te dwa pozostałe - tam nic nie ma - żadnych zakupów, smarta, allegro pay.