Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam .
Dokonałem zakupu i nie zaznaczyłem sposobu dostawy . Anulowałem więc zakup i okazało się że wyczerpałem limit zakupów . Niestety w allegro po zapłaceniu nie można zmienić sposobu dostawy .
Napisałem do firmy w której złożyłem zamówienie i dostałem taką odpowiedź :
"Dzień Dobry , obawiam się ,że allegro nie pozwoli na to. Ponieważ dysk jest w allegro cenie i nie wiem jaki jest limit zamówień na jednego kupującego.
Trzeba by było pisać bezpośrednio do allegro by powiedzieli co jest powodem braku możliwości złożenia kolejnego zamówienia.
Choć zazwyczaj na dyski było po 5 sztuk w limicie. A Pan kupił tylko jeden..."
Co w tej sytuacji mogę zrobić ?
Zakup jest anulowany a ja nie mogę kupić towaru .
@StrangeSpace Napisz proszę jaki komunikat pojawia się podczas próby zakupu. Podaj też numer oferty, o którą chodzi.
a to treść komunikatu :
W tej ofercie sprzedający ograniczył możliwość zakupu większej liczby sztuk przez jednego kupującego - bez względu na to czy posiada jedno lub więcej kont w tym kont powiązanych.
numeru oferty nie było co też mnie zdziwiło .
@StrangeSpace Rozumiem, że chodzi o ofertę "SSD PATRIOT 2TB P210 SATA3 2.5" 520/430 MB/s"?
tak , dokładnie
@StrangeSpace W ofercie numer 12909923005 jest ograniczenie, które umożliwia zakup tylko jednej sztuki. Niestety, ale w tej sytuacji nie jesteśmy w stanie umożliwić Ci ponownego zakupu z tej oferty.
Problem polega na tym że ja nic nie kupiłem xd