Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Po zmianie danych konta na małżonka oraz wysłaniu skróconego aktu małżeństwa allegro odpisuje że odrzucili mój wniosek i treść meila jest taka:
Otrzymaliśmy od Ciebie wniosek o zmianę danych w związku ze zmianą użytkownika konta na małżonka. Musieliśmy go odrzucić z powodu niedozwolonej zmiany danych.
W przypadku zmiany stanu cywilnego dopuszczamy jedynie zmianę nazwiska. Nasz Regulamin nie pozwala zmienić właściciela konta. Możesz przepisać konto na małżonka wybierając powód: "Zmiana użytkownika konta na małżonka".
Jeżeli nie zgadzasz się z otrzymaną decyzją, możesz w terminie 10 dni złożyć kolejny wniosek o zmianę danych. Twój wniosek zostanie rozpatrzony przez naszego doradcę.
Aby ponownie złożyć wniosek o zmianę danych, przejdź do zakładki Dane konta i wypełnij formularz.
I o co chodzi?
O to że nie musisz zmienić właściciela konta wystarczy dopisać tu małżonkę: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dane-konta a jak chce mieć osobne konta to niech sobie na nowe dane żona założy, zwykłych kont możesz mieć wiele> tylko adresy mail różne.
Ale właśnie w tym szkopuł że chciałbym na nią przepisać konto - ludzie patrzą na staż bycia na Allegro.
a Allegro podobno to umożliwia a jednak później okazuje się ze nie…
@domek92 wyjaśniam to, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź 🙂
Ok, czekam na informację.
@domek92 otrzymałam odpowiedź w tej sprawie, natomiast są to dane poufne, więc nie mogę przekazać ich na forum.
Dlatego poproszę Cię o kontakt z nami za pomocą tego formularza.