anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiany w wyglądzie/utrudnieniea dla kupującego.

Client:74412621
#7 Wielbiciel

Jaki jest cel dla którego zniszczyliście interfejs kupującego? Skąd taka złośliwość? Teraz widzę komentarze zamiast informacji o produkcie, aby zobaczyć opis produktu muszę wciskać jakieś linki. To jest jakiś koszmar i jeszcze gorsze w obsłudze niż na **piiip**s. Zresztą to wygląda jak żywcem skopiowane stamtąd.

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Heh tu już nikt się nie zastanawia jaki jest cel kolejnych "ulepszeń". Odpowiem jak nam odpowiadano gdy burzyliśmy sie w początkach katalogu: "to dla Twojego dobra, na pewno sie przyzwyczaisz". No i przyzwyczaiłam do około 17 nowych stron zakupowych, także nie mylili się...

Ten portal jakoś tak dziwnie działa, że z zasady musi mieć wszystko to co niezbyt ciekawe u konkurencji jak np. katalogi ale szerokim łukiem omija to co dobre jak np. zwroty za anulowane zamówienie w kilka sekund... 

Nawet krzyczeć już tu się ludziom nie chce... Postów innych niż "w poszukiwaniu paczki Delivery" coraz mniej...

Magazyny_Jakuba
#1 Nowicjusz

W licytacjach nie widać czy przedmiot jest licytowany i ile osób licytuje. Najgorsza zmiana jaką widziałem na tym portalu od 2001 roku...

oznacz moderatorów

niedzwiedzki
#1 Nowicjusz

To jest masakra opis produktu po kliknięciu w LINK. Najgorsza zmiana w ALLEGRO od lat. 

oznacz moderatorów

kovek
#12 Orędownik

U mnie wszystko po staremu. Pokażesz jakiegoś screena?

oznacz moderatorów

niedzwiedzki
#1 Nowicjusz

zmiany_allegro.png

Aby zobaczyć opis produktu czy parametry musisz klikać w dodatkowy link w aukcji , jeszcze by było oka aby się rozwijała informacja w tym samym oknie lecz to wyskakuje jak pop-up 

oznacz moderatorów

Magazyny_Jakuba
#1 Nowicjusz

Wszystko zależy od przeglądarki. Na Microsoft Edge stary wygląd na Firefox już niestety nowy.

oznacz moderatorów

niedzwiedzki
#1 Nowicjusz

Używam CHROME

oznacz moderatorów

kovek
#12 Orędownik

Mam firefoxa i mam cały czas po staremu. Sprawdziłem na innych przeglądarkach (niezalogowany) i wszędzie po staremu.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Oni testy robią losowo, jeden będzie miał inny nie...

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:74412621 @kovek @niedzwiedzki @Magazyny_Jakuba @AnnaG-Antyki 

Zmiany w widoku oferty to wynik testu, który jest przeprowadzany od wczoraj na wybranej grupie kont. 

To dlatego część z Was nie widzi żadnych zmian w prezentowaniu poszczególnych sekcji oferty. 

Za opinię tych, którzy są w grupie objętej testem, dziękujemy. Jest ona dla nas cenna.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Magazyny_Jakuba
#1 Nowicjusz

Szkoda że Ci którzy takie testy przeprowadzają nie mają świadomości że w licytacjach informacja czy przedmiot jest licytowany i ile osób bierz udział w licytacji jest kluczowa. Dla dużej części Kupujących takie dane są potwierdzeniem atrakcyjności przedmiotu a co za tym idzie jego końcowej ceny. Nie wyobrażam sobie żeby te informacje nie były widoczne, byłby to przykry w konsekwencjach ewenement.

oznacz moderatorów

yendrex
#1 Nowicjusz

Też mam nowy wygląd i w mojej opinii jest krokiem w tył. Ten nowy układ nie ma żadnego sensu. Muszę wykonać dodatkowe kliknięcia, żeby móc przeczytać opis lub sprawdzić parametry. To utrudnienie a nie ułatwienie.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ciekawe co na to uokik.

Ukrywanie przed konsumentem informacji w zakładkach.

oznacz moderatorów