Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
DZIEN DOBRY
dotyczy
Kurier Data nadania Numer paczki Przesyłka 29160551234 Doręczono/odebrano 2025-05-08
Jestem zmuszany do korzystania z usług DHL a DHL za kazdym razem mnie podpada a to w czasie dostarczania przesylki jak i w sposobie dostarczania bo zostawia przesylke przed drzwiami . Wyboru nie ma dosrawcy bb trzeba placic wielokrotnosc normalnej dostawy, Nie jest to odosobiony przypadek tak wiec Allegro nie zalezy na kliencie gdyz maja swoje uklady z DHL a kupowalem nie mało a od dwoch miesiecy powoli przechodze z zakupami do konmkurencyjnej firmy. Niem jak długo Allegro wytrzyma?
PAPCIO1951 PIOTR RAJMUND CHMIELEWSKI
@papcio1951 możesz wybrać metodę dostawy spośród tych, które oferuje sprzedający. Jeśli natomiast korzystasz z usługi Allegro Smart!, to wybór kuriera leży po stronie Allegro.
Wybierając operatora logistycznego bierzemy pod uwagę szereg danych na temat klienta i sprzedającego.
I BEZ WZGLEDU JAK TEN KURIER SIE ZACHOWUJE WOBEC KUPUJACEGO TAK MAM ROZUMIEC
PAPCIO1951
@papcio1951 jeśli występują niedogodności związane z zachowaniem kuriera, możesz zgłosić tę sprawę do przewoźnika samodzielnie lub z naszą pomocą. Jeśli chcesz przekazać skargę, niezbędne są przykładowe numery zamówień, które dany kurier dostarczył.
PANI WIERZY W TO CO PISZE
papcio1951