Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem i zapłaciłem za hulajnogę elekt. której nie otrzymałem a która teraz jest już 2x droższa Jasnym wiec jest że nie chce kasy tylko towar Co w takiej sytuacji?Sprzedawca z Chin już jakby nie istnieje.Wydym.....mnie?
@jurcyk1960 gdy minie termin dostawy możesz założyć dyskusję i w niej z naszą pomocą wyjaśnić sprawę ze sprzedającym.
Dzięki za zaangażowanie ale to i tak nie rozwiało moich watpliwosci chociaż może trochę uspokoilo
@jurcyk1960 sprawdziłam jeszcze raz tego sprzedającego, w tej sytuacji załóż proszę od razu dyskusję. Przykro mi, ale jeśli nie będzie odpowiadał to z naszej strony pozostanie zaproponowanie Ci rekompensaty w ramach Programu Ochrony Kupujących.
@jurcyk1960
Oczywiście, że my nie rozwiejemy Twoich wątpliwości co do wiarygodności sprzedawcy.
Poziom weryfikacji sprzedawców na Allegro jest taki, że ... wątpliwości może rozwiać tylko zrealizowana dostawa.
Uspokoić Cię może tylko to, że w przypadku nieudzielania się w dyskusji przez Sprzedawcę dostaniesz zwrot zapłaconej kwoty z Allegro i ... tylko tyle.
To jest tańsze (bardziej ekonomiczne) rozwiązanie dla Allegro niż dbanie o choćby przyzwoity poziom wiarygodności Serwisu.
Prośba Moderatorki o zakładanie dyskusji "w tej sytuacji" (czyli na dwa tygodnie przed terminem dostawy) - może wskazywać, na pilną chęć posiadania "alibi" przez Allegro do wypłaty pieniędzy z POK w związku z niewystarczająco skutecznym, wcześniejszym poziomem weryfikacji sprzedawcy przez Serwis.
@mdrogeria
Nie żartuj 😂
@mdrogeria
https://allegro.pl/uzytkownik/chentaotao/oceny
0:8
Jeżeli sprzedawca poszedł tylko na urlop to już nie ma po co wracać na Allegro, a jeżeli to przekręt - to tym bardziej nie wróci.
Ale ciekawostka: sprzedawca z taką jakością sprzedaży i sypiącymi się wyłącznie negatywami od niemal dwóch tygodni - nie ma zawieszonego konta !
Przecież ten typ jeszcze nikomu nic nie wysłał a te 8 negatywów to podejrzewam że dopiero początek jego dokonań . Ciekawe jak długo będzie widniał jako użytkownik bo już powinien być zawieszony .