Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu 13.02.24 zakupiłem używane narty ze sklepu w stanie bardzo dobrym (to był złom)więc zawiadomiłem sprzedającego a następnie dokonałem zwrotu wystawiając opinię negatywną(wszak po to są opinie aby przestrzec lub zachęcić innych) Zwrot gotówki otrzymałem ale przy okazji zajrzałem na stronę sprzedawcy i co? 100% kupujących poleca ten sklep,negatywów ?ZERO. Jak to jest możliwe?Ktoś mi to wyjaśni?
Możliwe, że sprzedający zgłosił tą ocenę do allegro i została usunięta ale dzieje się tak tylko w wypadku kiedy będzie ona niezgodna z regulaminem.
Negatyw zgodny z regulaminem jest praktycznie nie do usunięcia.
W takim wypadku powinieneś otrzymać maila z informacją o usunięciu oceny i będziesz mógł ją wystawić ponownie.
maila nie dostałem a na stronie sprzedającego mojej opinii brak.
@jureczek160
Wejdź tutaj - https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/ocen-sprzedawce - i zobacz czy masz możliwość oceny sprzedającego.
@jureczek160 Widocznie w opinii o sprzedawcy wspomniałeś o złym stanie produktu a do oceny produktu jest inne miejsce i Twoja opinia została uznana za niezgodną z regulaminem.
a może ona się nie zapisała. dziś ktoś pisał, że allegro zmieniło sposób wystawiania ocen. po napisaniu, przeklikaniu przez kolejne okna trzeba gdzieś przejsc i wcisnąć zatwierdz czy jakoś tak.
sprawdz czy mozesz ja wystawic. byc moz eponownie byc moze pierwszorazowo. Ale czy w ogole masz możliwość
dzięki,mój błąd.Przekroczyłem dozwoloną ilość słów,teraz przeszła choć sporo musiałem usunąć.pozdrawiam