anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znikające produkty z koszyka

justynagdansk1
#7 Wielbiciel

Zniknęły mi wszystkie produkty z koszyka. Zarówno te dodane wcześniej,jak i całkiem świeże. Jak odzyskać zawartość?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@justynagdansk1 Jeśli zniknęły Ci produkty z koszyka bardzo prawdopodobne, że te oferty zostały zakończone. Dodanie ich do koszyka nie jest żadną rezerwacją. 

Upewnij się również, że jesteś zalogowana na prawidłowym koncie. 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

justynagdansk1
#7 Wielbiciel

Z pewnością nie zakończyło się jednocześnie kilkadziesiąt aukcji,poza tym znajduje je wciąż na sklepach.Konto właściwe,historia zakupów się zgadza,tylko koszyk pusty

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@justynagdansk1 Sprawdziłam Twój koszyk i widzę, że masz w nim 15 produktów. Sprawdź to proszę ponownie. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

justynagdansk1
#7 Wielbiciel

Wszystkie pojedyńczo wyszukałam i dodałam wczoraj,po zniknięciu poprzednich.Nie ma w koszyku wszystkich aukcji innych niż te dodane po zniknięciu

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@justynagdansk1 a kiedy zaglądałas do koszyka ostatnio przed zauważeniem jak Ci zniknęły przedmioty? Usuwalas jakieś pozycję?

oznacz moderatorów

justynagdansk1
#7 Wielbiciel

Myślę,że jakieś 2-3tygodnie. Nic nie usuwałam.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@justynagdansk1 jak przez 30.dni nie.zajzysz do koszyka to koszyk.zostaje opróżniony.

oznacz moderatorów

justynagdansk1
#7 Wielbiciel

Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Czy to już zostanie reguła na stałe?

oznacz moderatorów

w_kiwi

@justynagdansk1 Produkty mogą niknąć z koszyka w przypadku wyprzedania lub zakończenia oferty oraz gdy nie zaglądasz do koszyka. Polecam takie oferty, których nie chcesz zgubić, dodawać do ulubionych. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów