anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zniknął sprzedawca

Client:107134596
#7 Wielbiciel#

Mam problem . Sprzedający lalke reborn zniknął. Jego oferty i sklep zniknęły. Co mam robić ? Anulować zakup i wtedy dostanę zwrot pieniędzy?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:107134596 mogli mu zablokować konto ale to nie zwalnia go z obowiązku dostarczenia przedmiotu do Ciebie. Jak minie czas dostawy zgłoś problem z zakupem "dyskusja"

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Ale to miał być prezent. Miał dojść najpóźniej 20 grudnia. A co jak nie dojdzie ? Brak prezentu i co wtedy? Czy tu mogę na co kolwiek liczyć? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:107134596 Jak chcesz odzyskać to dyskusja, napisałem! Ten zakup zapewne nie dojdzie, kup gdzie indziej.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

W zasadzie to jak znikł to czy teraz anulujesz- możesz ale możesz poczekać na czas dostawy i jak minie zgłosić problem z zakupem, możesz teraz otworzyć dyskusję (to 1 krok) do odzyskania środków.https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@Client:107134596 Na wszelki wypadek bym kupił to samo u kogoś innego, spokojnie zdąży dojść przed 20.12. No chyba, że kupisz u Chińczyka, wtedy sytuacja prawie na pewno się powtórzy. 

A tam anulować zakup, i wystąpić o zwrot środków - z tym że procedura może potrwać, w zależności od przyczyny "zniknięcia" sprzedawcy 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Czy jak anulowalem przesyłkę która nie dotarła ani nie wyszła od zablokowanego sprzedawcy i pokazalo się że zakup zwrócony tzn że sprawa załatwiona i czekać na zwrot kasy?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:107134596 Załatwione tyle ze odstąpiłeś od umowy zakupu i że nie powinien wysyłać ale co do zwrotu środków to nie wiem czy załatwiłeś, pisałem Ci co należy zrobić, nie ma sprzedającego więc jak chcesz odzyskać środki, w takim przypadku żeby odzyskać śrdoki należy otworzyć dyskusję.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Zrobiłem dyskusje tak jak mowiles

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

I bardzo dobrze.👍

oznacz moderatorów