Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zaczęłam licytować przedmiot a właściciel aukcji mnie zablokował? Co mam zrobić? Co jest najlepsze że blokuje każdą osobę która zaczyna licytować. Jak go zgłosić czy co zrobić?
A jak ?https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/poznaj-allegro-lokalnie-informacje-ogolne/jak-dziala-licytac... Sprzedający nie może odwołać licytacji:
@Client:46272517 na Allegro Lokalnie sprzedający nie może odwołać licytacji, a na Allegro musi mieć ważny powód żeby to zrobić. Nie może blokować każdej osoby, która składa ofertę. W tej sprawie możesz do nas napisać tutaj podając numer oferty, sprawdzimy dlaczego sprzedający zachowuje się w ten sposób.
@la_nika A czy na allegro lokalnie można w ogóle blokować licytantów i usuwać ich z licytacji? Coś mi się wydaje, że tak nie bardzo😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere masz rację, nieprecyzyjnie napisałam to w odpowiedzi i właśnie to miałam na myśli, dziękuję za uzupełnienie.
Pewnie zauważyłeś, że tutaj na forum zapytania nie zawsze są w odpowiedniej zakładce, w wypadku tej kupującej widzę odwołaną ofertę z licytacji na Allegro, nie na Allegro Lokalnie, ale post był w "Kupujący o Allegro Lokalnie", dlatego odniosłam się do zasad i na Lokalnie i na Allegro.