Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostałem dzisiaj oszukany na 800 zł
Co w takim przypadku zrobić i czy jest możliwość odzyskania pieniędzy jeżeli konto zostało usunięte
Pokaż link do tej oferty
A masz to w kupionych na Allegro lub AllegroLokalnie?
Jeżel tak to masz szanse na pomoc z Allegro Protect.
Właśnie że nie mam nic a konto zostało usunięte mam tylko zrzuty ekranu tyle Darzyłem
@Client:116941166 a z skąd miałeś tę ofertę? Pokaż link.
@Client:116941166 jak zakup z podeslanego linku i płatność blik to zapomnij o pieniądzach.
@Client:116941166 jeżeli zakup odbył się poza platformą Allegro to niestety nie mamy możliwości podjęcia działań. Konieczne będzie zgłoszenie sprawy na policji.
Nawet z tego fragmentu linku, który widać na zrzucie wiadomo, że to oszustwo.
Skąd miałeś ten link? Podesłał Ci ktoś znajomy? Jeśli tak, to uprzeć tę osobę, że ktoś jej się włamał na konto
tu masz wszystko opisane: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/jak-rozpozna%C4%87-fa%C5%82szywy-link/m-p...
@Client:116941166 na przyszłość patrzeć co się zatwierdza przy płatności i kto jest odbiorcą / wypłata w bankomacie 😞
Z drugiej strony nie dała Ci do myślenia cena, takie garaże chodzą od 2000 wzwyż 😞
@kostas11 napisał(a):
Z drugiej strony nie dała Ci do myślenia cena, takie garaże chodzą od 2000 wzwyż 😞
Okazja! Okazja! Okazja! Przecież wszystkie reklamy krzyczą by z nich korzystać 🙄