Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak kupujecie z podejrzanego linku podesłanego wam np. na fb przez messengera, to musicie być czujni. Jest kilka rzeczy, na które warto zwrócić uwagę.
Pamiętajcie, oszuści są sprytni i metody oszustwa się zmieniają. Dlatego lepiej chwile zaczekać i sprawdzić temat np. oznaczając moderację @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ i zyskać potwierdzenie, niż zgłaszać na policji od razu art 286kk oszustwo, bo kasy nie odzyskacie.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Sprzedając na allegro lokalnie otrzymałam taką wiadomość. Tego Pana/Panią to chyba też należy zablokować
@Madziaab39 Zablokowaliśmy to konto. Dziękuję za zgłoszenie.
Mam kolejną osobę co prosi o adres email aby sfinalizować transakcję
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Miszczuniuu Czy oprócz linka masz również login konta, z którego próbowano Cię oszukać?
Niestety link podany przez inny portal
lipny link nie klikać @barbara109
Kolejny delikwent do zbanowania:
@niebianski7 Dziękuję za zgłoszenie. Konto zostało zablokowane.
Super, dziękuje!
Podsyłam jeszcze jedno konto, które dzisiaj wysłało mi wiadomość:
@niebianski7 Dziękuję. Konto zablokowane.
chyba należy zaprogramować czat allegro, by wykrywał linki spoza serwisu i wyświetlał ostrzeżenie. ja nie kliknąłem, ale jestem w stanie sobie wyobrazić, że znajdzie się mnóstwo osób, które odruchowo sprawdzą taki link.
Na brak świadomości nic nie poradzisz, skoro ludzie bez namysłu we wszystko klikają
@der__steppenwolf dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
A jakieś sesje terapeutyczne nie chciałbyś prowadzić?🤐
Czy ten link to oszustwo?
https://allegrolokalnie.sv0a81.pl/oferta/dac271ac-05d7-4536-abd4-c40fb4b016bc#
@asiax88 @Tak to oszustwo. Ten link nie prowadzi do allegro.
Czy mozna gdzieś go zgłosić do zablokowania? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_