Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zrobilem zakup tego telefona wczoraj w nocy gdziesz o pierwszej pobralo mi pieniedzy ale towar pysze ze Oczekujemy na dokończenie płatności... czy jest szansa na zwrot pieniedzy na rachunek
@Client:102501366 przeważnie nieudana płatność wraca do 3 dni roboczych. Możesz dokonać płatności ponownie.
nie mam za co to kwota jest 2500 zlotych po dokonalem zakup pobralo moje pieniedzy i pisalo ze nieplacony zakup na koniec i dalej pysze ze Oczekujemy na dokończenie płatności...
Niektore banki ksieguja wplaty o okreslonych godzinach z serwera mozliwe ze przeskoczy np ok 10 czy 12 na zaplacone
aby bylo tak zobaczymy 🤞 a jesli nie to zadzwonie do allegro o pierwszej
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ prosze o pomoc 😞
@Client:102501366 Ale co ci moderatorki pomogą? Popatrz na kalendarz, jest sobota, banki nie pracują.
Przypomnij o problemie w poniedziałek, możliwe że płatność się zakończy.
@Client:102501366 lepiej pisz do allegro dołączając potwierdzenie płatności Status płatności może szybciej coś sensownego Ci powiedzą.
@Client:102501366 Taka płatność trwa chwilę ale może iść do końca następnego dnia roboczego (dziś Sobota) czyli Poniedziałek, jeżeli nie trafi do sprzedającego to wróci do Ciebie w ciągu 3dni, należy poczekać.