Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem etui do telefonu
sprzedający przeciągał ponad tydzień i napisałem że rezygnuję i poprosiłem o zwrot pieniędzy na konto. Tego samego dnia sprzedający wysłał zakupiony towar. Kupiłem na innych portalach kilka innych rzeczy i przez pomyłkę odebrałem etui z paczkomaty. Po jakimś czasie zgłosiłem zwrot i odesłałem paczkę . Nie otrzymałem należnej mi kwoty
jak się po dwóch miesiącach zorientowałem że na żadnym koncie nie ma pieniędzy ze zwrotu to napisałem co się dzieje
odpowiedzieli że oni wywiązali się z umowy przysłali zakupiony towar a że odesłałem to nie ich sprawa … Bezczelność sprzedającego zasługuje na reakcję
co zrobić z tym fantem
Odstąpiłeś od umowy, czy odesłałeś za przeproszeniem na krzywy ryj bez potwierdzenia?
Wszystko oficjalnie na formularzach i w terminach
To jak masz możliwość to otwórz dyskusje i zaraz zwróci: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ moderatorzy sprawdzą
@zetka611 Cześć. 🙂 Podaj mi proszę numer tego zamówienia, sprawdzimy tę sytuację
11999217928
@zetka611 Dzięki. Sprzedający dzisiaj zlecił zwrot w wysokości 40 złotych. Środki zaksięgują się na Twoim koncie prawdopodobnie w poniedziałek 🙂
Ponoć zlecili przelew… pewnie potrwa z tydzień albo dwa jak znowu nie kłamią…