Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczke odeslalam. Dzis wrocila do mnie. Odmowa odbioru.
@Client:96218387 to był zwrot - odstąpienie ? był kontakt przed odesłaniem ? zakup od firmy osoby prywatnej ?
Pewnie sprzedawca nie jest firmą i uznał że nie musi przyjmować zwrotów.
@Client:96218387 Napisz coś więcej, od kogo zakup, w jaki sposób zrezygnowałeś zakupu i jak odbył się zwrot.
International Trade Radom
@Client:96218387, możesz podać numer zamówienia, o którym mówisz?
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ moj nr. Umowy:428122 nr. Zwrotu ZKPG/2021
@Client:96218387 W takiej sytuacji sprzedawca musi Ci oddać całą wpłatę po zwrocie, czyli Twoim odstąpieniu od umowy. Jeżeli nie odebrał paczki, może teraz ja odebrać od Ciebie swoim transportem lub zwrócić Ci koszt za ponowne odesłanie do niego. Otwórz spór; https://allegro.pl/dyskusje/nowa domagaj się w nim od sprzedawcy zwrotu wpłaty i po 24 godzinach poproś tam o pomoc pracownika Allegro.
..rozmowa z pracownikiem Allegro nic nie daje, nie jest w stanie zmusić kogokolwiek do ''posłuszeństwa'', ja to też przerabiałam dwa razy z dwoma innymi sprzedawcami, Allegro mi w ogóle nie pomogło...
Ponoc kurier pocztowy przynosi zwroty o 8 rano. Oni otwieraja 10.ciag dalszy nastapi
Client:96218387 poinformowalaś sprzedawcę o zwrocie ? , może nieświadomy nie odebrał bo nie wiedział co ?
Bylam w kontakcie Przedpelski zwrotem jak i dzisiaj kiedy mi ja odeslano.
@Client:96218387 To sklep-firma?
Jeśli tak, ma obowiązek przyjąć zwrot. Po co zaznaczyłaś rozwiązanie problemu, skoro to był zakup od firmy, a nie od osoby prywatnej?
@Client:96218387 Przedpelski od tego żużlowca kupione?😂
Przepraszam. Mialo byc przed i po.
Oczywiscie
Bylam z nimi w kontakcie przed i po.