Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawca przelew wysłał 4 lutego. I do tej pory nie ma ich na koncie allegro pay twierdzi ze allegro ma na to czas do 8 dni od otrzymania zwrotu.
A skąd wiedza że sprzedający zwrócił? otrzymałeś mala od Allegro. Po zwrocie od spzredajacego kwota zasila twój limit, musisz mieć podane konto żeby nadwyżka wróciła do Ciebie, twa to ok. 3 dni.
@Madzia88_2011
Jeżeli przelew był wysłany 4 lutego (piątek) mógł dojść w poniedziałek na koniec dnia.
Od tego momentu operator płatności ma 3 dni robocze na rozliczenie czyli do jutra włącznie.
Jeśli przelew był wysłany prawidłowo 4 lutego.
@Madzia88_2011 a miałaś maila od allegro czy tylko info od sprzedawcy, zwrócił przez allegro czy przelewem ?
Pieniądze na Allegro Pay uzupełnimy:
Informację o zwrocie znajdziesz w panelu Allegro Pay. Jeśli po zwrocie powstanie nadpłata, skontaktujemy się z Tobą, a Ty zdecydujesz, czy mamy ją przelać na Twoje konto, czy też przenieść na inną aktywną umowę.
Dzisiaj tj. 10.02 dzwonil do mnie sprzedawca i wysłał mi tez maila ze według informacji z księgowości przelew wyszedł właśnie 4 lutego. Żadnego meila od allegro nie dostalam bo sprzedawca w meilu napisał mi ze allegro ma juz moje pieniadze dlatego poprosiłam o potwierdzenie przelewu. Na razie czekam
Czyli nie doszło jeszcze do Allegro, brak maila od nich. Jak nie będzie nadal to zapytaj sprzedającego przez Allegro, najskuteczniejszy sposób: https://allegro.pl/dyskusje/nowa
No tak tylko problem a tym że sprzadawca twierdzi że to winna allegro a nie jego ,o twierdzi ze wszystkich warunków dopełnił. Twierdzi nawet że potwierdzał ze otrzymal zwracany towar ale tego nie widać w opcjach z aukcji caly czas widnieje informacja ze towar musiałam wyslac do 9 lutego a ja juz dawno im go wyslalam i w tej sytuacji tez twierdzi ze to wina allegro ze tego nie potwierdzili bo on wszystko zrobil jak trzeba
Nie przepychaj się poza Allegro z sprzedającym.Otwórz spór, zaraz zwróci, tam ma 24 godz. na odpowiedź, później w dyskusji pomoże ci Allegro: https://allegro.pl/dyskusje/nowa
Jutro za rana napiszę,mam nadzieję ze to pomoże bo juz przestaje mnie to śmieszy
Pomoże, Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy.
Mam nadzieję że pomoże jutro napisze. Moze akurat zwrot dojdzie.
Cały czas to jest wiec też nie potwierdził zwrotu ale uważa że to wina allegro ze nie potwierdzili zwrotu.
@Madzia88_2011, czy chodzi o zamówienie nr 6721a230-79e2-11ec-ae49-c1de165e435b? Z tego, co widzę, sprzedający zwrócił środki za to zamówienie wczoraj o godz. 11:03. Środki zwrócone przez Allegro Finanse powinny zasilić Twój limit Allegro Pay w ciągu 3 dni roboczych od momentu otrzymania wiadomości mejlowej o zwrocie. To, kiedy otrzymasz tę wiadomość zależy od tego, kiedy operator płatności przeprocesuje ten zwrot.
Witam. Tak to chodzi o to zamówienie,meila żadnego jeszcze nie dostałam od allegro.