Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem czy mam powody do niepokoju, ale zastanawiam się jak działają zwroty środków- jak długo to trwa. Allegro poinformowało mnie wczoraj o 10:20, że "wwkrótce" otrzymam zwrot środków- wiadomość wysłana w imieniu PayYou. Nie mogę się doprosić sprzedającego o potwierdzenie wykonania przelewu. Ciężko się z nim dogadać jako że ten tłumaczy moje wiadomości na translatorze... Czy taka wiadomość od Allegro o zwrocie oznacza, że sprzedający musiał gdzieś wykazać, że faktycznie wykonał przelew zwrotny?
jak jesteś [edycja], to czekałeś pół roku
Jak twój klient będzie musiał czekać dłużej niż 14 dni, to Allegro szybko zakończy twoją sprzedaż na portalu
No widzisz TAAK niezła ze mnie doopa ale nie dla psa kiełbasa
a Allegro ze mną nie zakończy tak łatwo - bo trzeba znać SWOJE prawa, obowiązki a TY ICH NIE ZNASZ
a to jak to jest procedowane to mnie uja obchodzi - LICZY SIĘ EFEKT FINALNY
CZYLI MOGĘ TRZYMAĆ KASĘ 1 ROK - NIĄ OBRACAĆ, INWESTOWAĆ JĄ I TO ZGODNIE Z REG allegro - WIĘC MOŻE JEDNAK CHCESZ COŚ KUPIĆ ZA 1 000 000 ZŁ - PÓŹNIEJ ZROBISZ ZWROT JAK CI NIE BĘDZIE PASOWAĆ
@konselo widać że nie robiłeś tego bo nawet terminów nie znasz 🙂 a maila dostaje sprzedawca i kupujący jak kasa wychodzi !!!
Po pomyślnym zleceniu zwrotu, zobaczysz komunikat potwierdzający jego zlecenie. Na Twój adres e-mail wyślemy również potwierdzenie wykonania zwrotu. Również kupujący otrzyma od nas powiadomienie e-mailowe o wykonanym przez Ciebie zwrocie wraz ze wszystkimi jego szczegółami. Kupujący otrzyma środki w ciągu około 2-3 dni roboczych.
A jak nie ma kasy
Kiedy nie masz wystarczających środków, aby zlecić zwrot wpłaty, zobaczysz odpowiedni komunikat.
Możesz kliknąć [Tak, zwróć wpłatę]. Spróbujemy pobrać kwotę zwrotu z Twoich dostępnych środków w ciągu 24 godzin. Jeśli w tym czasie w Twoim Allegro Finanse pojawi się potrzebna kwota, zwrot wykonamy automatycznie i poinformujemy Cię o tym w e-mailu.
Jeśli po 24 godzinach w Allegro Finanse nadal nie będzie wystarczających środków do wykonania zwrotu, zostanie on anulowany. Aby ponownie wykonać zwrot wpłaty, postępuj zgodnie z powyższą instrukcją. Zwrot wpłaty możesz wykonać przez rok, licząc od daty otrzymania płatności od kupującego na Allegro Finanse.
Zwrot wpłaty możesz wykonać przez rok, licząc od daty otrzymania płatności od kupującego na Allegro Finanse.
@xyz96 nawet mi ręce opadają 😂
Zwrot wpłaty możesz wykonać przez rok, licząc od daty otrzymania płatności od kupującego na Allegro Finanse.
@konselo napij się melisy i przestań głupoty pisać 🙂
Masz wypowiedź kostas11 #21 Demiurg# wyżej ☝️
@konselo system na to pozwala 🙂 jak jest reklamacja lub sprzedawca udostępnia dłuższy czas na zwrot 🙂 standard musisz oddać w 14 dni od odstąpienia ale to wiesz jako sprzedawca 😉
Reklamacja reklamacją a zwrot zwrotem 😉