anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zwrot środków

Client:138597159
#1 Nowicjusz

hej zrobiłam zwrot produktu do sprzedającego on potwierdził i miały mi wrócić pieniądze na konto między wtorkiem a czwartkiem i dalej ich nie mam:/ płatność była blikiem 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Miałaś maila o zwrocie? Jeśli tak to zwrócił. Jeśli nie to nie zwrócił lub Allegro zablokowało prowizję i zwrot się nie powiódł.... Jak nie zwrócił to przypomnij lub załóż dyskusję. Jak zwrócił to poczekaj. Oficjalnie zwroty idą do 3-ch dni roboczych (czyli wychodzi wtorek) i to nie zależy od sprzedającego, a tak naprawdę to sama mam pięknego negatywa za to, że zwróciłam od razu, a po 3-dniach jeszcze nie doszedł.... Bywa dłużej. Choć blik to raczej szybsza forma z dostępnych.

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @Client:138597159. Czy chodzi dokładnie o zamówienie eb901910-a400-11f0-b1e3-b7ce882fc700? Jeśli tak, to widzę, że sprzedający zrealizował zwrot środków 19.10.2025. Proszę, upewnij się, czy pieniądze nie trafiły już na ten sam rachunek, z którego został opłacony zakup przy pomocy BLIKA.
W przypadku większości banków informację o zwrocie zobaczysz w historii konta pod datą zakupu zwróconego produktu. Zwrot jest księgowany w ciągu 3 dni roboczych. Może się on pojawić pod lub przy Twojej płatności za zakupy.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów