Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zamówiłem z dostawą smart z dostawą kurier, podczas prac mi wyszło że kilka elementów muszę zwrócić i zmienić na inne. Wygenerowalem zwrot i jest zwrot przez paczkomat tylko problem taki że nie zmieści się do paczkomatu, czy jest jakaś opcja aby zwrócić przez kuriera lub rozbić to na 2 paczki paczkomatowe?
Metoda dostawy |
Koszt bez Allegro Smart! |
Koszt z Allegro Smart! |
Bezpłatny zwrot |
Allegro Kurier24 InPost, Kurier DHL, Kurier DPD, Kurier FedEx, Kurier GLS, Kurier InPost, Kurier TNT Express, Kurier UPS, Pocztex Kurier24, X - press Couriers |
12,99 zł |
0 zł |
Bezpłatny zwrot w placówkach Poczty Polskiej (z wyłączeniem Agencji Pocztowych) dla przesyłek do 30 kg, a w przypadku metody Allegro Kurier24 InPost zwrot przez Paczkomat - 0 zł |
Allegro miniKurier24 InPost |
10,95 zł |
0 zł |
Bezpłatny zwrot przez Paczkomat dla przesyłek do 30 kg - 0 zł |
Pocztex Kurier 48, Allegro Pocztex Kurier 48 |
9,90 zł |
0 zł |
Bezpłatny zwrot w placówkach Poczty Polskiej ( z wyłączeniem Agencji Pocztowych) dla przesyłek do 30 kg - 0 zł |
W niektórych przypadkach nie zwrócisz kurierem dostawy kurierskiej. Następnym razem wybieraj inne metody dostawy Smart.
O szczegóły pytaj tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a09c2d7f-ef5c-4001-847a-cbe75830e40e
Skontaktował się z allegro i dzięki miłej pani udało się rozwiązać problem, dostałem drugi kod zwrotu i wyślę to jako 2 paczki. Nie spodziewałem się że w niedziele uda mi się tą sprawę załatwić. Muszę przyznać że allegro coraz bardziej dba o klientów
czyli wychodzi na to, że niepewniaki trzeba zamawiać na pocztę i pocztą odsyłać 🙂