Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Kupiłam towar z dostawą przed Mikołajkami (miał dotrzeć w piątek). Jest już wtorek a towar ma nadal status oczekuje na wysyłkę. Zgłosiłam zwrot bo już i tak go nie potrzebuje. W dalszych krokach pojawia mi się kwestia odesłania paczki… tyle że ja jej nadal nie mam. Czy wystarczy fakt że zgłosiłam zwrot? Napisałam też do sprzedawcy żeby paczkę anulował.
pozdrawiam
@maya8801 wystarczy samo poinformowanie sprzedawcy. Bez wyboru opcji odesłania.
@maya8801 Cześć. Przykro mi, że paczka nie dotarła przed Mikołajkami. 😞
Wypełnienie formularza zwrotu nie jest tym samym co anulowanie zamówienia- formularz służy do odstąpienia od umowy, gdy produkt już do Ciebie dotrze. Jednym z kroków w formularzu jest wybór sposobu odesłania produktu, dlatego ta opcja Ci się pojawiła.
Zamówienie jest pewnie w trakcie realizacji, więc opcja anulowania nie jest dostępna. Najlepiej skontaktować się bezpośrednio ze sprzedawcą. (już to zrobiłaś, więc poczekaj na odpowiedź) Jeśli paczka zostanie mimo tego wysłana i ją otrzymasz, możesz ją odesłać jako zwrot.
Gdyby sprzedawca przez kilka dni się nie odzywał, możesz założyć z nim dyskusję. Tę opcję znajdziesz w zakładce moje zakupy w szczegółach zamówienie. (na samym dole kliknij "zgłoś problem z zakupem")