Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, chciałem zapytać czy istnieje możliwość zwrotu częściowego zestawu? Zakupiłem 2× Zimmermann 430.1497.20 Tarcza hamulcowa + Zimmermann 24348.160.1 Zestaw klocków hamulcowych, hamulce tarczowe. Niestety klocki hamulcowe nie pasują, natomiast tarcze hamulcowe tak, klikając w zwroty wyświetla mi się tylko pozycja zwrotu całego produktu, a był on zakupiony w zestawie, jak dokonać zwrotu samych klocków?
Kupiłeś zestaw i aby zrobić zwrot niepasujących części z tego zestawu najlepiej dogadać się ze sprzedawcą i ustalić jak to rozwiązać by obie strony były zadowolone.
Tak też chcę to rozwiązać, natomiast sprzedający nie odpowiada, fakt że minął dopiero dzień ale chciałbym mieć już komplet na ten weekend, a nie wiem czy mogę odesłać część zamówienia czy całość i zamówić na nowo gdzieś indziej...
@Kamilogano501 Jeżeli zakupiłeś zestaw to nie możesz tak samodzielnie podejmować decyzji o częściowym zwrocie, musisz czekać na odpowiedź od sprzedającego, jak się z nim kontaktowałeś?
Allegro (w sobotę), dziś telefon (ale ponoc infolinia obciążona), mail oraz SMS i cisza