Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Sprzedajacy twierdzi, że zlecił zwrot środków przez allegro za zakup.
Placilem blikiem. Czy powinienem otrzymać jakieś powaidomienie, że zlecono zwrot środków?
Ile czasu trwa zwrot?
Środki wrócą na moje konto allegro?
@7ed tak, wiadomo 🙂 Został zlecony przez sprzedającego 21.09.2021r. płaciłeś z wykorzystaniem Google Pay, więc środki powinny zaksięgować się na rachunku przypisanym do tej usługi.
To i ja poproszę o sprawdzenie co się dzieje. Od piątku czekam na zwroty. Do tej pory działały jak złoto. Teraz czekam już na ponad 20 i rośnie. Nie dotarły z piątku, soboty, niedzieli, poniedziałku... a mamy czwartek.
@ahmedhusky wciąż nie dotarły? W systemie widzę, że jedynie te z dzisiaj są w trakcie. W dwóch przypadkach zwrot został zlecony, ale nie ma jeszcze odpowiedniej kwoty na saldzie sprzedającego w Allegro Finanse. Pozostałe zostały poprawnie zlecone i wkrótce powinny zaksięgować się na Twoim koncie. Czy możesz napisać numer zamówienia, do którego zwrot się nie zaksięgował? Najlepiej jakiegoś z tych pierwszych np. z piątku sprawdzę to szczegółowo.
Teraz czekam już na ponad 20 i rośnie.
Jakaś zabawa w kupowanie i zwracanie czy o co chodzi ? 🙄🙄
Witam ja również mam ten problem że mi zwróciło mi blika mimo że dopiero dzisiaj rano został z rzekomo zlecony poprosiłam o potwierdzenie czekam na informację czy można mi to sprawdzić