Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o prześledzenie mojej korespondencji za zakupiony towar kalendarz B5 i zajęcie stanowiska, czy odstąpienie sprzedającego od zwrotu tych kosztów, po wcześniejszej deklaracji jest akceptowalne przez Państwa
zakladam ze twoj zwrot kalendarza wrocil w stanie kompletnego rozsmarowania przez przewoznika i przedawca obnizyl kwote zwrotu do przyslowiowej zlotowki?
nie pomylili się zamiast B5 przysłali A5, uznali reklamację, którą odesłałem przez InPost zamiast Allegro i nie chcą wywiązać się z deklaracji zwrotu kwoty za przesyłkę INPost .
@robertoprivat po uznaniu reklamacji powinien pokryć wszystkie koszty jakie poniosłeś ,ale warunko są 2
1. sprzedawca rozpatrzenie reklamacji uwarunkował zwrotem omyłkowo wyslanego towaru
2.poniesione koszty musisz udokumentować ... no.... chyba ,że ustalałes je ze sprzedawcą przed nadaniem zwrotu ,.
po 1 pewnie chodzi o odesłanie zwrotem smart allegro za friko po 2 wysłałeś jakiś kwit nadania z ceną za paczkę czy napisałeś panie wisisz mi tyle i tyle za wysyłkę?