anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot nie zostal odebrany przez sprzedawce i wrocil do mnie, czy powinnam go odebrać?

patunia8
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, zamówiłam u sprzedawcy (firma) perfumy, ponieważ nie dotarły na czas i nie miałam żadnej informacji od nich przez kilkanaście dni , zamówiłam ten sam produkt u innego sprzedawcy . Państwo pomimo zgłoszonego zwrotu przeze mnie i tak wysłali paczkę , nawet nie sprawdziłam z czym którą to ja odrazu odesłałam z powrotem. Państwo zwrotu nie odebrali i teraz powróciła do mnie. Prosze o podpowiedz czy powinnam ja odebrac z paczkomatu ? Rozpoczelam dyskusje ale czasu na  odbior paczki mam jeszcze poltorej dnia a jest weekend, raczej nie doczekam odpowiedzi w tym czasie (na prywatna wiadomosc napisana wczoraj nie uzyskalam odpowiedzi). 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Nie, jeżeli odstąpiłaś od umowy zakupu to nie jest już towar twoją własnością, a jak przed wysłaniem to nie powinni go wysyłać, otwórz dyskusję: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa

oznacz moderatorów

patunia8
#7 Wielbiciel#

Dziekuje za wiadomosc, tez tak pomyslalam ale troche sie boje ,ze jak paczki nie odbiore a sprzedajacy nie dokona zwrotu srodkow to i bede musiala splacic allegro pay i nie bede miala towaru.Bo rozumiem,ze allegro pay i tak bede musiala splacic w wymaganym terminie…?

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

co to za allegrowa nowomowa?

Państwo pomimo zgłoszonego zwrotu przeze mnie i tak wysłali paczkę

po jakiemu to napisane, gdzie tu logika?

oznacz moderatorów

patunia8
#7 Wielbiciel#

A co tu jest niezrozumiale…? Zglosilam zwrot zanim jeszcze paczka zostala przez nich  wyslana i nie bylo zadnej wiadomosci a dwa dni poźniej firma i tak paczke wyslala.   Przeciez tu nie ma nic skomplikowanego.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@patunia8 kiedy zakup? > kiedy zgłosiłaś zwrot? > kiedy wysłali paczkę?

oznacz moderatorów

patunia8
#7 Wielbiciel#

Zakup byl 10.12,zwrot zglosilam 19.12 o 14:25 a oni wygenerowali etykiete 19.12 o 20:00 i nadali paczke 20.12. 

oznacz moderatorów