Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupiłem poprzez kup teraz 1 rzecz 15 stycznia. Opłaciłem, zakup miał status ''opłacona'' Po tygodniu sprzedawca dzwonił, że nie otrzymał pieniędzy mimo ze mam status opłacony, dziś (27.01) paczkę wysłał ale z tego co pisał dalej nie dostał pieniedzy. Jako że tej rzeczy nie potrzebuję poprosiłem go o zwrot. Co w tej sytuacji zrobić? Jest to mój pierwszy zwrot i nie wiem co dalej. Sprzedajacy napisał ze zrobił zwrot i dostanę wiadomosc z allegro. Czy ta paczka do mnie przyjdzie skoro jest wysłana, mam ją odebrac i odesłac czy nie odbierać zeby wróciła z powrotem? Czy dostane zwrot kosztów jeśli sprzedajacy nie otrzymał wpłaty? Czy zrobić reklamacje poprzez allegro?
Cześć, @bombeloo20. Którego dokładnie zamówienia to dotyczy? Proszę, podaj jego numer.
19a31d70-d341-11ef-b2e6-713f4bbc9bd5 Numer zamówienia, i bardzo prosze o wskazówki co mam robić bo jestem totalnie zielony w tym temacie i chciałbym tylko odzyskac środki.
Cześć, @bombeloo20. Zamówienie zostało poprawnie opłacone i sprzedający już zlecił zwrot środków za zakup (przelewem tradycyjnym).
Sprzedający nie dodał numeru przesyłki do zamówienia, ponieważ metodą dostawy jest list priorytetowy, który nie jest rejestrowany.
Listonosz może zostawić taki list w skrzynce, bez pokwitowania odbioru, więc nie będzie możliwości odmowy przyjęcia. W tej sytuacji musisz dogadać się ze sprzedającym w jaki sposób możesz zwrócić produkt.
Super, bardzo dziekuję czyli zwrot środków już bedzie automatyczny, pozostanie mi jedynie odesłać przesyłkę? To już zrobię we własnym zakresie.
@bombeloo20, tak, dokładnie 🙂