Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ciekawe pytanie mam do allegro
Kupiłem towar zapłaciłem kartom potem zauważyłem że towar mnie nie pasuje, zrobiłem zwrot ( przy składaniu zwrotu musiał wpisać nr. Konta na który ma być zwrot pieniędzy)
Ale pieniędzy nie zostali zwrócone na te konto które wpisałem a byłe zwrócone ta te kartę z której był robiony zakup, dlaczego tak? Jeszeli ja wpisałem konto na zwrot!
@Client:86020673 Dlaczego? Ze względów bezpieczeństwa, ze względów podatkowych... itd...
Allegro nie może przekazywać twoich pieniędzy na konto cioci Frani, lecz na to konto z którego pieniądze wyszły.
Zapewne dlatego ze sprzedajacy zrobił zwrot przez Allegro a one wracają tam skąd wyszły. Należało w takim przypadku skontaktować się ze sprzedającym przed zwrotem i wyjaśnić a teraz już po sprawie.
@Client:86020673 Sprzedawca zwraca środki tym samym kanałem jaki do niego przyszły , JEŚLI ! nie ma możliwości wykonania czynności zgodnie z zapisem w UK środki zwracane są na podane konto przez kupującego . Zwróć uwagę na kolejność , jeśli dobrze kojarzę podczas wypełniania formularza zwrotu podobny zapis jest widoczny i akceptujesz go zatwierdzając formularz .