anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniędzy za zakup

halogenh11
#7 Wielbiciel

W dniu 11.05 o godz. 8.39 z allegro dla firm dokonałem zakupu oferty 16927992647 nr zamówienia f1879030-4d03-11f1-8c2b-c30cb092fa96. Płatność została pobrana z mojego konta- mam potwierdzenie płatności, a status Płatności jest Płatność nieudana. Nie mam ani towaru ,ani pieniędzy. Proszę o pomoc

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

NipponShorty
#16 Inspirator

Kwota pewnie wróci do 7 dni roboczych 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @halogenh11, widzę, że status płatności to "Anulowany". Jeśli posiadasz potwierdzenie płatności, prześlij je do nas proszę wraz ze szczegółami za pomocą tego formularza kontaktowego.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

halogenh11
#7 Wielbiciel

oznacz moderatorów

halogenh11
#7 Wielbiciel
#1 Nowicjusz

5 godzin(y) temu

W dniu 11.05 o godz. 8.39 z allegro dla firm dokonałem zakupu oferty 16927992647 nr zamówienia f1879030-4d03-11f1-8c2b-c30cb092fa96. Płatność została pobrana z mojego konta- mam potwierdzenie płatności, a status Płatności jest Płatność nieudana. Nie mam ani towaru ,ani pieniędzy. Proszę o pomoc

oznacz moderatorów

halogenh11
#7 Wielbiciel

Za pomocą formularza nie mogę przesłać potwierdzenia przelewu.  Zamieściłem poniżej 

oznacz moderatorów

halogenh11
#7 Wielbiciel

Nie mogę też wskazać zakupu, no jest przez allegro anulowany i nie istnieje na liście zakupów.

oznacz moderatorów

San_set
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@halogenh11 Nie przesyłaj na forum potwierdzeń bankowych. Widoczne wtedy jest ono dla wszystkich forumowiczów, a widnieją na nim Twoje dane. Usunęłam je z wątku.

Co do płatności, widzę, że jest ona u nas anulowana. Pieniądze standardowo wracają na rachunek do 7 dni. Zachęcam, abyś po więcej szczegółów zgłosił się do swojego banku. My nie otrzymaliśmy tej wpłaty, więc bank Ci ją zwróci.

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

halogenh11
#7 Wielbiciel

Dziękuję za informację 

oznacz moderatorów