anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniędzy

emi071
#7 Wielbiciel#

Żądanie zwrotu pieniędzy – reklamacja szczoteczki Oral-B z dnia 2 kwietnia

Szanowni Państwo,
w dniu 2 kwietnia złożyłam reklamację dotyczącą szczoteczki Oral-B. Kilka dni później urządzenie zostało odebrane przez kuriera i przekazane do serwisu.

Od momentu odbioru nie otrzymałam żadnej informacji na temat dalszego przebiegu reklamacji – nie zostałam poinformowana, czy urządzenie zostanie naprawione, wymienione na nowe, czy też nastąpi zwrot środków.

Niedawno miała do mnie dotrzeć przesyłka, najprawdopodobniej związana z reklamacją. Niestety, została ona źle zaadresowana przez serwis i trafiła do zupełnie innej osoby. Nie otrzymałam przesyłki i nie mam informacji, kto ją odebrał ani co się z nią obecnie dzieje.

W związku z powyższym żądam niezwłocznego zwrotu pieniędzy za reklamowany produkt. Zgodnie z obowiązującymi przepisami oczekuję rozwiązania sprawy w trybie pilnym.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg#

@emi071 zakup od sklepu allegro (OSA)?

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Ale kto to niby naprawiał serwis sprzedawcy czy gwarant? Bo jak gwarant to se możesz roszczenia poza allegro do niego kierować

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@emi071 Dlaczego piszesz tutaj, a nie do sprzedawcy?

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów

emi071
#7 Wielbiciel#

Sprzedający nie chce oddać pieniędzy,  a allegro nie z tym nie robi. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@emi071 Widzę, że nasi doradcy są aktywni w dyskusji, nie zostawili Cię bez pomocy. Teraz zgodnie z wiadomością doradcy, sprzedawca ma czas na odniesienie się do tematu. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów