Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Żądanie zwrotu pieniędzy – reklamacja szczoteczki Oral-B z dnia 2 kwietnia
Szanowni Państwo,
w dniu 2 kwietnia złożyłam reklamację dotyczącą szczoteczki Oral-B. Kilka dni później urządzenie zostało odebrane przez kuriera i przekazane do serwisu.
Od momentu odbioru nie otrzymałam żadnej informacji na temat dalszego przebiegu reklamacji – nie zostałam poinformowana, czy urządzenie zostanie naprawione, wymienione na nowe, czy też nastąpi zwrot środków.
Niedawno miała do mnie dotrzeć przesyłka, najprawdopodobniej związana z reklamacją. Niestety, została ona źle zaadresowana przez serwis i trafiła do zupełnie innej osoby. Nie otrzymałam przesyłki i nie mam informacji, kto ją odebrał ani co się z nią obecnie dzieje.
W związku z powyższym żądam niezwłocznego zwrotu pieniędzy za reklamowany produkt. Zgodnie z obowiązującymi przepisami oczekuję rozwiązania sprawy w trybie pilnym.
@emi071 zakup od sklepu allegro (OSA)?
Ale kto to niby naprawiał serwis sprzedawcy czy gwarant? Bo jak gwarant to se możesz roszczenia poza allegro do niego kierować
@emi071 Dlaczego piszesz tutaj, a nie do sprzedawcy?
Sprzedający nie chce oddać pieniędzy, a allegro nie z tym nie robi.
@emi071 Widzę, że nasi doradcy są aktywni w dyskusji, nie zostawili Cię bez pomocy. Teraz zgodnie z wiadomością doradcy, sprzedawca ma czas na odniesienie się do tematu.