anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniędzy

Client:103088447
#7 Wielbiciel#

Zrobiłem zwrot paczki 27 czerwca osoba która robila mi zwrot pisze mi że zwrot został zrobiony 30 czerwca przez allegro finanse jest 12 lipca ja dalej nie mam pieniędzy a gdy piszę do allegro pisze mi że zwrot pieniędzy został zwrócony o co chodzi ? 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

A jak płaciłeś, środki trafiają tam skąd wyszły, sprawdź dokładnie. Jak sprzedajacy zwrócił to Allegro wysyła maila.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Płaciłem blikiem a zwrot pieniędzy został zrobiony mi przez allegro finanse pisałem do allegro to odpisywali mi że Pieniądze zostały mi zwrócone a ja dalej nic nie mam 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.

Kontaktujemy się z Tobą, ponieważ otrzymaliśmy zgłoszenie od Sprzedającego FPHU-EC, że masz trudności z odnalezieniem zwrotu wpłaty.

Sprzedający prawidłowo zlecił zwrot środków i zostały one przekazane na konto bankowe lub rachunek przypisany do karty płatniczej.

Pieniądze powinny pojawić się na rachunku bankowym lub rachunku przypisanym do karty maksymalnie w ciągu 1-3 dni roboczych. Sprawdź historię wpływów na konto bankowe lub historię uznań na kartę płatniczą.

Zwrotu szukaj po tytule: - „Zwrot do płatności...” (w przypadku operatora PayU) lub - "Przelewy24: zwrot ...." (w przypadku operatora Przelewy24).

Wiadomość od Allegro

A

Allegro
do ja
1 godzinę temu
Szczegóły

Cześć Kacper,

Dzień dobry.

Kontaktujemy się z Tobą, ponieważ otrzymaliśmy zgłoszenie od Sprzedającego FPHU-EC, że masz trudności z odnalezieniem zwrotu wpłaty.

Sprzedający prawidłowo zlecił zwrot środków i zostały one przekazane na konto bankowe lub rachunek przypisany do karty płatniczej.

Pieniądze powinny pojawić się na rachunku bankowym lub rachunku przypisanym do karty maksymalnie w ciągu 1-3 dni roboczych. Sprawdź historię wpływów na konto bankowe lub historię uznań na kartę płatniczą.

Zwrotu szukaj po tytule: - „Zwrot do płatności...” (w przypadku operatora PayU) lub - "Przelewy24: zwrot ...." (w przypadku operatora Przelewy24).

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To powinny być, utknęły?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie mam pojęcia co teraz robić 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Taka wiadomość od allegro a żadnego przelewu nie dostałem 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103088447 Odpisz na otrzymaną wiadomość. Odpowiedzą Ci osoby, które znają szczegóły sprawy.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów