anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniędzy

Bobek_oe
#7 Wielbiciel#

Witam, rozpocząłem dyskusje na temat fałszywej aukcji, allegro poinformowało mnie że sprzedający został już zablokowany i z prośbą o zakończenie dyskusji, co zrobilemi a pieniądze za zakup trafią na moje konto, minoł ponad tydzień i zwrotu niema nadal, chcąc zadać pytanie allegro o tym problemie nie mogę ponieważ dana aukcja została zablokowana, czy jest możliwość skontaktować się z Allegro w jakiś inny sposób?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Bobek_oe działam już w Twojej sprawie, więc poproszę Cię o cierpliwość. Wrócę tutaj gdy tylko będę miała informacje dla Ciebie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Bobek_oe przepraszam, że musiałeś czekać, ale możesz już złożyć wniosek do Allegro Protect przez ten formularz. Gdyby pojawiły się problemy, daj nam tutaj znać, będziemy działać. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Bobek_oe
#7 Wielbiciel#

Niestety problem polega na tym że tego zakupu nie ma już na liście, ponieważ sprzedający je usunął lub zablokował i nie mam jak się odnieść do zwrotu pieniędzy, pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak zakupu nie ma na liście, sprzedający niczego nie może z listy zakupowej usunąć.

oznacz moderatorów

Bobek_oe
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20240518-072627.png

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Bobek_oe Czy możesz otworzyć formularz, do którego link przekazała Ci Ola?

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Bobek_oe
#7 Wielbiciel#

Tak formularza mogę otworzyć i znajdują tam się inne produkty które kupiłem a tego za który miałem dostać zwrot pieniędzy właśnie nie ma.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Bobek_oe Sprawdź proszę skrzynkę mailową. Otrzymałeś od nas wiadomość w tej sprawie.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów