Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, rozpocząłem dyskusje na temat fałszywej aukcji, allegro poinformowało mnie że sprzedający został już zablokowany i z prośbą o zakończenie dyskusji, co zrobilemi a pieniądze za zakup trafią na moje konto, minoł ponad tydzień i zwrotu niema nadal, chcąc zadać pytanie allegro o tym problemie nie mogę ponieważ dana aukcja została zablokowana, czy jest możliwość skontaktować się z Allegro w jakiś inny sposób?
@Bobek_oe działam już w Twojej sprawie, więc poproszę Cię o cierpliwość. Wrócę tutaj gdy tylko będę miała informacje dla Ciebie.
@Bobek_oe przepraszam, że musiałeś czekać, ale możesz już złożyć wniosek do Allegro Protect przez ten formularz. Gdyby pojawiły się problemy, daj nam tutaj znać, będziemy działać.
Niestety problem polega na tym że tego zakupu nie ma już na liście, ponieważ sprzedający je usunął lub zablokował i nie mam jak się odnieść do zwrotu pieniędzy, pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
Jak zakupu nie ma na liście, sprzedający niczego nie może z listy zakupowej usunąć.
@Bobek_oe Czy możesz otworzyć formularz, do którego link przekazała Ci Ola?
Tak formularza mogę otworzyć i znajdują tam się inne produkty które kupiłem a tego za który miałem dostać zwrot pieniędzy właśnie nie ma.
@Bobek_oe Sprawdź proszę skrzynkę mailową. Otrzymałeś od nas wiadomość w tej sprawie.