Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
@Client:129803344 nie widzę takiego zakupu na Twoim koncie Allegro. Numer zamówienia również nie jest numerem z naszej platformy.
Widać tutaj, że dałam się oszukać. Nie jestem doświadczona w tej materii i dałam się podejść ☹️
jak duże miały być ?
@Client:129803344 niestety nie jest to nasza strona. Możesz podesłać tu link, z którego korzystałaś do zakupu, zgłoszę stronę do naszego działu bezpieczeństwa.
@Client:129803344 Tobie chociaż "coś" wysłali, zazwyczaj strony imitujące Allegro znikają zaraz po otrzymaniu wpłaty
czy możesz pokazać zdjęcia jak te podrobione staniki leżą? Nie chcę również dać się oszukać.
@Client:129803344 Pokaż link z którego dokonałaś zamówienia.
Wiem, że nie każdy jest na tyle obeznany w internetach aby zauważyć, że coś jest nie tak ale przecież to wali ściemą na kilometr 😯
@kostas11 już działam
Zablokowaliśmy stronę. @Client:129803344 niestety nie jesteśmy w tym przypadku w stanie bardziej pomóc. Sugeruję zgłoszenie sprawy na policję.
Dziękuję za info i reakcję. Nie będę zgłaszać na policję, bo to będzie czasochłonne i stresujące. Niestety nauka i naiwność kosztuje. Muszę TO przełknąć i unikać na przyszłość.
@Syrena_zT a allegro mając wiedzę o potencjalnym oszustwie nie musi zgłaszać tego odpowiednim organom?