Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam predmiot okazało sie ze nie ma go na magazynie wiec dostałam zwrot pieniedzy ale nigdzie ich nie ma ani na allegro ani na karcie ... sprzedajacy wysłał mi potwierdzenie Zwrot kosztów za pośrednictwem zamowienia i gdzie ja to znajde?Prosze o szybka odp!!!!!
@Client:89196088 Pieniądze wrócą na to konto z którego płaciłaś za zamówienie w ciągu kilku dni. Sprzedawca zlecił zwrot pieniędzy, następnie kwota ta zostanie pobrana z jego konta i dopiero wówczas trafi na Twój rachunek.
@a_brod Pod warunkiem, że OPka ma ustawione wypłaty PayU.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Client:89196088 Otrzymałaś powiadomienie e-mail od Allegro o zwrocie wpłaty? Jeśli tak, to taki zwrot trwa około 3 dni robocze. Jeśli nie, to sprzedawca mógł nie zwrócić.
@Client:89196088 Wystaw sprzedawcy odpowiedni komentarz, żeby inni kupujący się nie nacięli.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Jeżeli sprzedawca zwrócił to potwierdzeniem będzie mail od Allegro, zwrot nastąpi w ciągu kilku dni.
@Client:89196088 Zwrot powinien być widoczny w tej zakładce https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Witam mam takie pytanie co w przypadku gdy zamawiajac nie mialem kąta zalozonego na alle i mam mail potwierdzajacy od alle zwrot na payu????
@KingaFal86 One wrócą na konto z którego płaciłeś.
Sprzedający xxxxxxx zwrócił Ci wpłatę za Twój zakup i wkrótce pojawią się one w dostępnych środkach w Allegro Finanse.
Powód zwrotu
Zwracający xxxxxxx
Nr zwrotu
Płatności obsługiwane w ramach usługi PayU
Metoda zwrotu
sprawdzalem konto i nie ma tego zwrotu a minelo juz 3 msce
@KingaFal86 kasę masz tu zakładce https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji i musisz se ja wypłacić 🙂
@KingaFal86 Pieniądze wrócą na konto kupującego( w ciągu kilku dni), ten mail jest potwierdzeniem, że sprzedawca zwrócił kasę.
lew433 a co w przypadku gdy nie wrocily skoro jest potwierdzenie nie ma ich ani na koncie ani nie moge ich w alle finanse namierzyc
A ty jesteś kupujący czy sprzedający? A jak płaciłeś za ten zakup.
kupującym
przelew standardowy przez opcję Payu
No to musisz zrobić weryfikację konta i wypłacić jak kasa jest w AF.
oooooo właśnie i jak ja mam to zrobić?????
@KingaFal86 no to co kłamiesz że nie masz 😞