Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, chciałbym dokonać zwrotu głośnika JBL i mam już zgłoszony zwrot ale z automatu weszły mi jakieś wymiary oraz waga głośnika które się nie zgadzają bo w rzeczywistości jest większy.
Kod zwrotu |
294 575 863 87
Głośnik, ma ok 80cm x 45cm x 42cm i waży ponad 25kg. Czy mogę wysłać głośnik na własną rękę? Jakie dokumenty mam mam dodać do głośnika? Jak zrobić by Allegro miało podgląd, że głośnik wrócił do sprzedawcy?
Pozdrawiam Basiek667
|
@basiek667 odpowiadając na Twoje pytania:
1. Tak, możesz, ale wówczas będziesz musiał sam zapłacić za przesyłkę zwrotną. W związku z tym, że skorzystałeś z dostawy Smart, masz prawo do darmowego zwrotu, więc polecam jednak skorzystać z tej opcji.
2. Zgłosiłeś zwrot w naszym systemie, więc jedyne co możesz dodać do głośnika to kod zwrotu, żeby sprzedawca łatwiej mógł go namierzyć.
3. Jeśli wyślesz go metodą dostawy, którą wybrałeś w formularzu zwrotu już mamy podgląd do drogi tej przesyłki. Jeśli głośnik nie mieści się natomiast w wymiarach paczki, którą wybrałeś, możesz skontaktować się z nami przez formularz, a nasz doradca zweryfikuje to dokładnie.