Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem. Zakupiłam produkt, który okazał się niezgodny z opisem. Chcę go zwrócić. Muszę wysłać go na własny koszt, bo jak twierdzi sprzedający kupiłam bez usługi Smart. Proszę adminów o pomoc.
@katarina910 jeśli składasz reklamację to sprzedawca ma obowiązek odebrać od Ciebie przedmiot i tego się trzymaj .
b1603230-a74c-11f0-b989-75c7faccd1ca
Zgłosiłam już zwrot, ale nie wybrałam sposobu zwrotu ze względu na wysyłkę we własnym zakresie
@katarina910 teraz , po ptokach,, nie zgłasza się zwrotu tylko reklamację jak Masz zastrzeżenia do produktu
W ofercie w zakładce Dostawa, następnie Zwroty jest informacja, że w przypadku zwrotu to Ty ponosisz koszt przesyłki. Dla przesyłki w Smart! zwrot jest za darmo.
To w takim razie zgłoszę reklamację. To sprzedający wprowadził mnie w błąd, bo kazał zwrócić produkt. Twierdzi , że kolor ze względu na welur może się różnić
@katarina910 pisze beżowe i po mojemu beżowe choć płeć piękna twierdzi ,że ta brzydsza część ludzkości nie rozróżnia kolorów .
@katarina910 zależy od punktu widzenia
Kiedyś klientka w sklepie poprosiła o szczotkę do wc-etu
ja...jaki kolor
odp... biały
ja... podałem
odp.. ale nie taki biały
Ten z tyłu to jasny beż. Ten z przodu to beż taki częściej występujący, bardziej standardowy. Beż to połączenie bieli i brązu. Dodatkowo beżowy to kolor o wielu odcieniach. Mówienie że sprzedający wprowadził cię w błąd to w tym przypadku zwykłe kłamstwo. Jeśli by to była reklamacja to jest od razu do odrzucenia bo ten mebel jest beżowy. Koniec kropka.
@nortimj najlepszy kabaret jest jak kobita wybiera szminkę , uwali testerami drabinkę od nadgarstka po łokieć i w końcu rzuca ,, coś pomiędzy tą , a tą ,, ...pokazując 2 kreski zrobione tym samym testerem .
@katarina910 No właśnie który?
Kolor ma oczywiście prawo Ci nie odpowiadać ale twierdzenie, że sprzedający wprowadził Cię w błąd bardzo, bardzo naciągane i niezwykle ciężkie do obrony.
Wpływ na postrzeganie koloru mają chociażby ustawienia monitora/ekranu na którym przeglądasz oferty.
To samo zdjęcie na dwóch różnych ekranach może się różnić od siebie w znaczny sposób.
@katarina910 ten materiał wygląda mi na taki który po "przetarciu" ręką w odpowiednią stronę DIAMETRALNIE zmieni swoją barwę?
Mam w samochodzie beżową tapicerkę (tak twierdzi konfigurator) do dziś nie wiem co to jest ten beż. 😐
@mdrogeria bo prawda jest taka, że kolorów jest 8
Ilu ludzi tyle kolorów. Pewnie jakby to wrzucić na fejsa to ten z dołu byłby ecri, jakaś kość słoniowa czy insza złamana biel.
Pamiętam, ze kiedyś klientka czegoś szukała i pytała czy mam w kolorze "jabłkowym", dobrze, ze to było lokalne i mogłam sobie odpuścić, bo przecież zbrzydłoby dopytywanie o jakie konkretnie jabłka jej chodzi i w jakim konkretnie odcieniu. Toż to rozmowa bez końca...
@AnnaG-Antyki od razu widać ,że jesteś z tych ładniejszych ... PRZECIEŻ NIE MA TAKICH KOLORÓW !!!
Oj tam nie przesadzaj. Najlepsi w tym to są hodowcy ptaków, szczególnie gołębi. Brązowy to jest CZERWONY, szary to jest NIEBIESKI. A spróbuj normalnie kolor nazwać to obrażą się na miesiąc xD