Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Ponad tydzień temu zwracałam towar przez Allegro One Box przy użyciu wygenerowanego kodu i nadal nie ma informacji, że paczka wyruszyła w droge do sprzedającego, a w historii przesyłki na Allegro widnieją informacje "przesyłka nadana" a kolejna- "Brak przesyłki". Czy ktoś miał taką sytuację, wie o co może chodzić i co zrobić?
Tam często tak jest dopóki nie dojdzie ale @Allegro_One
No to jak zgubili to zwrotu kasy nie bedzie reklamacja do allegro od kupujacej
Jak zgubili ktoś musi oddać kasę, ja tego nie odpuszczę, 339zl buty zwrot zrobilam i 2 tyg będzie cisza, nie ma informacji że paczkę zabrali z paczkomatu, cyrk jakis
@Agusia242 składaj reklamacje do przewoźnika po 30dniach paczka zostanie uznana za zaginioną. Co do zwrotu to tu masz zapis ustawy ( ustawa jako akt prawny stoi wyżej niż regulamin allegro)
Chciałam złożyć reklamację ale blokuje mnie i nie mogę dalej wprowadz nr paczki, a ja mam zwrot podaję i wyskakuje błędny numer, nie mogę przejść dalej aby zakończyć reklamację.
Żeby zgłosić reklamację musi minąć te 30dni na tą chwilę zgłosiłaś do @Allegro_One ? Szukają tej paczki?
Codziennie przekazują że kurier dzis zabierze, I nic nie zabiera. Hmm
@Client:51762375 prosimy podaj numer przesyłki, o której piszesz lub numer zwracanego zamówienia.
ALE0000520A5DB2
@Client:51762375 Wyjaśnimy tę sprawę w korespondencji mailowej.
Dzień dobry, mam identyczny problem, włożyłam, zwrot do paczkomatu użwając wygenerowanego kodu i ciszaaaa. Zwrot nr 6758 2023, kod do paczkomatu 67581539. Proszę o info co dalej.
@hurysa_2007 Jakiego dokładnie zamówienia dotyczy ten zwrot?
Zakup z 9 .02 od zik-nt serweta, zwrot 15.02. Po wpisaniu kodu otworzyła się najwieksza skrytka (po co?), włożyłam rzecz, zamknęłam, wydawalo się ok. Zadnego e-maila czy wiadomosci sms o zwrocie.
@hurysa_2007 jeśli włożyłas paczke allegro one box do paczkomatu ktory jest wlasnoscia firmy inpost to faktycznie moze byc problem 😉
InPost zastrzegł nazwę Paczkomat jako słowny znak towarowy
Eh... po pierwsze primo piszę w wątku dotyczącym Allegro one. Po drugie primo, czy ja napisałam, że włożyłam przesyłkę do paczkomatu inpost? I wreszcie, czy gdybym wpisala do paczkomatu inpostu kod zwrotu paczkomatu allegro one to otworzyłaby się skrytka? Z inpostem nie ma problemów, natomiast allegro one jak na razie to dla mnie porażka - terminy dostawy i to co teraz zwrot.
@hurysa_2007 Dziękuję, już sprawdzamy co się dzieje z Twoją paczką, więc poczekaj proszę cierpliwie.
@hurysa_2007 Wczoraj Twoja przesyłka dotarła do sprzedającego, więc możesz być spokojna, tutaj możesz sprawdzić jej status. Teraz zgodnie z zasadami, sprzedający ma 14 dni na zlecenie zwrotu środków na Twoje konto.
jak zakup ze Smartem to za zwrot nie odpowiadasz po wysłaniu.
Poza tym Panie/i client 80340374 takie luźne śmieciowe gadki niczego nie wnoszą, nie pomagają w rozwiązywaniu problemów, a jedynie tworzą chaos👎