Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłam koloryzującą piankę do włosów w sprayu, która miała mieć kolor mahoniowy i tak też jest napisane na opakowaniu. Jak powszechnie wiadomo, mahoń to ciemny brąz wpadający w czerwień. Niestety, po wypróbowaniu odrobiny pianki okazało się, że ma ona kolor buraczkowo-różowy i nie ma on nic wspólnego z mahoniem. Czy taki produkt, skoro już odrobinę tej pianki wycisnęłam w celach testowych, można zwrócić albo reklamować? Czy to nie podlega reklamacji?
Dodam, że taki kolor wychodzi zarówno na białej kartce, jak i na siwych, szarych włosach, więc nie jest to kwestia podstawowego koloru włosów. Ta pianka po prostu ma taki kolor. Nie jest mahoniowa.
Dodam, że piankę nanosi się na czyste włosy i już się nie spłukuje, bo jest to produkt do stylizacji, a nie takiego zwykłego farbowania, więc kolor również nie może wynikać z niewłaściwego sposobu użycia (np. zbyt długiego/krótkiego trzymania na włosach), bo raczej nie da się jej użyć nieprawidłowo.
@betmary jeśli produkt jest niezgodny z opisem, najlepiej jeśli zgłosisz to do sprzedającego np. poprzez dyskusję. Możesz ją rozpocząć przechodząc do zakładki Moje zakupy -> szczegóły zakupu -> na dole strony wybierz opcję "zgłoś reklamację lub problem". 😊